Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
tabiki. ama uğraşamıyacağım düğün felan var abimin :) o yüzden indirip hemen bi önceki versiyonu yükleyecem .22 versiyonu denemem şuan
Hayirli olsun hocam acaba zip dosyasimj problemli

Erdalx47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Hocam.mi 9 se konusundaki tek tık ile yapılan twrpleri yüklüyorum.digerleri nasıl oluyor bilmiyorum
Twrp den imaj yükle seçip, yukleyeceksin. Bende 3.3.1.0 sürümünde error 7 hatası alıyordum. Bunda sorun yaşamadım. Telefon redmi note 5 pro

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28

bununla yükledim ama mi yazısında kalıyor. son sürümde sorun olabilir mi9se de yükleyip açan varmı acaba

Hayirli olsun hocam acaba zip dosyasimj problemli

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6

bununla yükledim ama mi yazısında kalıyor. son sürümde sorun olabilir mi9se de yükleyip açan varmı acaba
Orange revovery ile sorunsuz kurabiliyorsun hocam. Yüklemesi de gayet basit, twrp den direk flsshliyorsun revovery yeniden baslattiginda Orange revovery olarak başlıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orange revovery ile sorunsuz kurabiliyorsun hocam. Yüklemesi de gayet basit, twrp den direk flsshliyorsun revovery yeniden baslattiginda Orange revovery olarak başlıyor.
Daha sonra gerekli wipe işlemlerini yapıp, mi room u flsshliyorsun. Bende aynı hata ile karşılaşıyordum Orange revovery çözdü birtrk. Bütün twrp sürümlerini hatta son sürüm de dahil denemiştim ama maalesef err7 hatasını almıştım sürekli .

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36

Daha sonra gerekli wipe işlemlerini yapıp, mi room u flsshliyorsun. Bende aynı hata ile karşılaşıyordum Orange revovery çözdü birtrk. Bütün twrp sürümlerini hatta son sürüm de dahil denemiştim ama maalesef err7 hatasını almıştım sürekli .
Hocam linki var mı direk twrpden yukluyorsak kolay o zaman
Hangi dosyayı indireceğim sitesine girdim çok fazla dosya var

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28

Bulamadım bahsettigin recoveri. Mi room 9,7,11 9,8,15 ve ,9,8,22 denedm ucundede mi yazisinda kalıyor.masik rom yuklemede sorun yok ama

Mi 9 de için yok galiba iki tane indirdim onlarda desteklemiyor

Son düzenleme:

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
Bulamadım bahsettigin recoveri. Mi room 9,7,11 9,8,15 ve ,9,8,22 denedm ucundede mi yazisinda kalıyor.masik rom yuklemede sorun yok ama

Mi 9 de için yok galiba iki tane indirdim onlarda desteklemiyor
Hocam masik iyimi acaba onu mu yuklesek acaba batarya az gidiyor global romda o yüzden mi room istiyorum

Üst Alt