ben de hata veriyor indiremiyorum. ilk denedim indiriyor dedi. sonra hata verdi , hep hata vermeye başladı..8se hiçbir hata vermeden ota dan güncelledim
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl bir wifi sıkıntısı var temiz kurulum yaptınız mı ben bir hataya rastlamadım cihaz mi 9 se
Hemen düzeltiyorum, şuan Google drive dan indirme yapabiliyorum. Oto update için beta aşamasında olduğu söylendi zaten. Bir sonraki güncellemede oturur. Sizde benim gibi direk link ten indirip twrp ile kurun derim.Maalesef bende de aynı durum mevcut. Verilen Google drive linkinden de indiremiyorum aşırı yoğunluk olduğunu söylüyor. Başka link yokmudur acaba?
Bir önceki güncellemede de mevcuttu ultra pil tasarruf modu. Ayrıca whats app ve istediğiniz uygulamaları aktif edebiliyorsunuz bu modda.Yeni güncelleme ile ultra pil tasarrufu gelmiş. Geceden sabaha %1 şarj gitti fakat WhatsApp falan hep pasif oluyor bu modda
Aktif edebiliyoruz doğrudur, uygulama ekleme bölümünü gördüm. Ultra tasarruf modunu bir önceki güncelleme de farketmemişim demekBir önceki güncellemede de mevcuttu ultra pil tasarruf modu. Ayrıca whats app ve istediğiniz uygulamaları aktif edebiliyorsunuz bu modda.
Valla hocam ben hep wifi de kullanıyorum dünden beri elimde telefon hiç kopma yaşamadımWifi bağlıyken, internet olmuyor ara ara. Modemde sıkıntı yok diğer cihazlarımda sıkıntı yok.
Wifi açıp kapatınca düzeliyor.