- Adım
- Bilal
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 1
Merhabalar arkadaşlar ufak bir sorum vardi. Ben mi6'mda 9.4.11de kalmışım. Wipe data yapmadan son sürüme geçsem sorun yaşar mıyım ?
Twrp ile rom zipini direkt yükle. Wipe yapmana gerek yok . En azından ben öyle yapıyorumMerhabalar arkadaşlar ufak bir sorum vardi. Ben mi6'mda 9.4.11de kalmışım. Wipe data yapmadan son sürüme geçsem sorun yaşar mıyım ?
Twrp ile rom zipini direkt yükle. Wipe yapmana gerek yok . En azından ben öyle yapıyorum
Versiyon değişikliklerinde mutlaka full temizlik ve format data şart8.0 tabanlı olduğundan 9a geçerken bir sıkıntı olur mu diye düşündüm sadece. 9.4.11e kadar ben de hiç wipe data yapmadan kullandım
Pazartesi yeni güncelleme gelicekmi
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üstadım mi 8se link i alabilirmiyim? kendi sitesinde 9.7.11 var halaResmi değişiklikler: 9.8.1
MiRum ekibindeki değişiklikler:9.8.1
- Son uygulamaların görünüm menüsü. Şimdi tüm blokların yüksekliği aynı.
- Güncellenmiş görünüm Mi asistanı.
- Mi yardımcısında bir pedometre bloğuna tıklandığında ayrıntılı aktivite istatistikleri eklendi.
- "Explorer" uygulamasının görünümü güncellendi.
- "Notlar" uygulamasında "Görevler" eklendi.
- Hesap makinesine “Sayı Sistemi” hesaplama modu eklendi.
- "Resim içinde resim" düzeltildi.
- Kablosuz ekranı hızlı bir şekilde açmak için bilgilendirme paneline Projection anahtarı eklendi.
- Bir USB kablosu bağladığınızda, otomatik olarak çeşitli bağlantı türleriyle bir pencere açılır.
- "Batarya Kullanımı" bölümü güncellendi. Artık her bir uygulamanın ne kadarını veya pil kapasitesini harcadığını görebilirsiniz.
- Güncellenmiş ekran görüntüleri editörü.
- Güncelleme hızlı şarj simgesi.
- Hesap makinesinin sabit asılması.
- Bildirim çubuğunda küçük görsel değişiklikler.
- Küçük kamera arayüzü değişiyor. Çekim kalitesinin optimizasyonu.
- Sistem optimizasyonu.
Not: Değişiklikler cihaza göre değişebilir.
- Takvimin yıl modunda doğru gösterilmesi (takvimin en üstündeki yılı tıkladığınızda etkinleşir).
- “Ultra Enerji Tasarrufu” test modu şimdilik sadece Mi8, Mi9, Redmi K20 Pro için etkin durumda. "Güvenlik" uygulamasının "Pil" bölümünü açar.
- Tarayıcı uygulamasında kartvizit desteği etkinleştirildi.
- Gelişmiş gelişmiş yemek menüsü animasyonu. Şimdi belirir ve şeffaflıkla kaybolur.
- Galeriden MiMoji'nin gizli görüntüleri. (MIUI / Kamera / mimoji / model / yol boyunca, “.nomedia” dosyası görünmelidir. Ve üzerine güncelleme yüklendikten sonra görünmüyorsa, manuel olarak oluşturun.)
- Yamaların ve çevirinin tamamlanması ve güncellenmesi.
Firmware muhtemelen Pazartesi günü satışa sunulacak.
Pazartesi günü indirebilirsiniz.üstadım mi 8se link i alabilirmiyim? kendi sitesinde 9.7.11 var hala