Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
bu programın indirdiği host dosyasını twrp installdanmı kurucaz demek istedim hocam donanımhaberde reklam engeliyormu
Çoğu reklamı engelliyor. Donanımhaber'e girmem ama sorunca bir denedim reklam falan çıkmadı siteye girince. Bazı uygulamalarda reklam çıkıyordu onlardan da kurtuldum.

Aynen programa girince downloada basıyorsun o host dosyasını twrpden flashlanacak şekilde indiriyor telefon hafızasına direkt. Klasör seçmezsen ana dizinde host diye bi dosya oluşuyor, görürsün zaten dosyalarım uygulamasından. Gerisi de rom kurar gibi twrpden install.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
bu programın indirdiği host dosyasını twrp installdanmı kurucaz demek istedim hocam donanımhaberde reklam engeliyormu
Hocam konu dışı olacak ama kusuruma bakmayın, bir şey soracaktım. Siz EU Beta'yı da Mi 8 Lite cihazınızda -bildiğim kadarıyla- kullandınız. Bu rom ile EU Beta'yı karşılaştırırsak ne söylersiniz ? Ne gibi farklar var ?

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Hocam konu dışı olacak ama kusuruma bakmayın, bir şey soracaktım. Siz EU Beta'yı da Mi 8 Lite cihazınızda -bildiğim kadarıyla- kullandınız. Bu rom ile EU Beta'yı karşılaştırırsak ne söylersiniz ? Ne gibi farklar var ?
Eu betayı kurup kaldırdım desem yeridir. O yüzden kıyas yapamayacağım. :( Eu beta akıcı gelmedi bana arayüzde bazen atlamalar oluyordu. Ayrıca ekstra ayarlar da iyi oluyor bu romda. Aslen miuipro kullanıyordum ama o rom patladı geçenlerde, daha da kullanacağımı sanmıyorum.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Eu betayı kurup kaldırdım desem yeridir. O yüzden kıyas yapamayacağım. :( Eu beta akıcı gelmedi bana arayüzde bazen atlamalar oluyordu. Ayrıca ekstra ayarlar da iyi oluyor bu romda. Aslen miuipro kullanıyordum ama o rom patladı geçenlerde, daha da kullanacağımı sanmıyorum.
Cevap için teşekkürler. Ekstra ayarlardan kastınız nedir hocam ?

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Cevap için teşekkürler. Ekstra ayarlardan kastınız nedir hocam ?
Bildirim çubuğunda saatin altına kalıcı bildirimler vs. Eu betada da var mı bilmiyorum ama miuipro'da çok fazla ek seçenek vardı. Mi room'da pek yok.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Bildirim çubuğunda saatin altına kalıcı bildirimler vs. Eu betada da var mı bilmiyorum ama miuipro'da çok fazla ek seçenek vardı. Mi room'da pek yok.
Hocam Mi-Room'da kalıcı bildirimler yok mu ki ? EU Beta'da saatin yanına geliyor bildirimler. O özellik yok mu ?

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Hocam Mi-Room'da kalıcı bildirimler yok mu ki ? EU Beta'da saatin yanına geliyor bildirimler. O özellik yok mu ?
Önceden bildirimler geldiğinde gözüküp kayboluyordu çentikli ekranlarda. Belki sonradan onlarda da kalıcı bildirimler gelmiştir bilmiyorum. Eu romlar için söylüyorum. Mi room'da var.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Önceden bildirimler geldiğinde gözüküp kayboluyordu çentikli ekranlarda. Belki sonradan onlarda da kalıcı bildirimler gelmiştir bilmiyorum. Eu romlar için söylüyorum. Mi room'da var.
EU'da kalıcı bildirimler geldi ama saatin yanında gösterip kaybolan bildirim, şu anda kalıcı halde. Yani o şekilde geldi ve en iyisi de bu. Eğer o şekilde yoksa ben EU Beta'ya devam edeyim.

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
EU'da kalıcı bildirimler geldi ama saatin yanında gösterip kaybolan bildirim, şu anda kalıcı halde. Yani o şekilde geldi ve en iyisi de bu. Eğer o şekilde yoksa ben EU Beta'ya devam edeyim.
Var. Eu'da yoktu önceden, onu diyordum ben. Artık varmış.

Üst Alt