Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]
aynı durum yıne oldu hocam ya format data yapıp romu tekrar attım kurdum sıkıntı yine aynı ne uygulama yükleniyor ne pc depolamayı görüyor eskiden şey vardı deepfreze onun gibi oldu yüklenmiyor ilk günki gibi kullan geç modu ama kafayı sıyrmya başladım
aynı durum yıne oldu hocam ya format data yapıp romu tekrar attım kurdum sıkıntı yine aynı ne uygulama yükleniyor ne pc depolamayı görüyor eskiden şey vardı deepfreze onun gibi oldu yüklenmiyor ilk günki gibi kullan geç modu ama kafayı sıyrmya başladım
Data şifrelenmiş hocam sizin. Format data sonrası USB kablosunu tak çıkar yaparak telefon hafızasına kopyalama yapabilirsiniz. Romu kurduktan hemen sonra reboot recovery yapıp Magisk flashlayin. Data şifrelemesi devre dışı kalacaktır
Data şifrelenmiş hocam sizin. Format data sonrası USB kablosunu tak çıkar yaparak telefon hafızasına kopyalama yapabilirsiniz. Romu kurduktan hemen sonra reboot recovery yapıp Magisk flashlayin. Data şifrelemesi devre dışı kalacaktır
mi room içinde magisk yokmu zaten rom yüklerken onuda yüklemiyormu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bende herşeyi boşverip fastbootan stoka dönmeye niyetlendim 2-3 defa denedim sonuç bu oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam uzun uğraş sonucu stock global beta ya dödüm dediğiniz gibi beni data şifrelimiş ben bu şifreyi nasıl kaldırcam bu şifreyi kaldırdıktan sonra mı rooma geçiş yapabilirmiyim 1 gündür şu uğraştığım sıkıntıları yaşarmıyım yoruldum çünkü
Telefonu sifrele kısmında ne diyor hocam. O menüden girip şifreyi kaldırmanın bir yolu olmalı. Ben de kapalı görünüyor anahtarı. Daha önce başıma gelmedi.
Telefonu sifrele kısmında ne diyor hocam. O menüden girip şifreyi kaldırmanın bir yolu olmalı. Ben de kapalı görünüyor anahtarı. Daha önce başıma gelmedi.
Şimdi şöyle yapıyoruz hocam dikkatli bir şekilde TWRP kurup format data yaptıktan sonra reboot recovery yapıyoruz. Format data'nın hemen ardından Recovery i yeniden başlatmadan rom kurmayın. Bir de böyle deneyin umarım çözülür
Şimdi şöyle yapıyoruz hocam dikkatli bir şekilde TWRP kurup format data yaptıktan sonra reboot recovery yapıyoruz. Format data'nın hemen ardından Recovery i yeniden başlatmadan rom kurmayın. Bir de böyle deneyin umarım çözülür
Bu yukarıdaki telefonu sifrele kisminda şifreli kısmı nasıl şifresini kaldirabilirim decrypto yapacağız yani format data yapip fasboot rom kurmama rağmen yinede burdaki şifreyi kaldiramadim bilgili konu hakkındaki hocalarimiza sesleniyorum custom rom kuramiyorum bir el atın su duruma nolur
oyun performansı mix 2 de, eu romdan daha beter. ex kernel fullememe rağmen cihaz isiniyor fakat fps 30 35 civarında ve sürekli drop var. Oyun oynayan kişiler denemesin