Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

aburaksen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Gemi Kaptanı
Konular
12
Cihazı TWRP moduna alıp bir bakın Dosyalarınızı görürse PC ye yedekleyin daha sonra "format data" yapıp tekrar rom yüklemeyi deneyebilirsiniz
aynı durum yıne oldu hocam ya format data yapıp romu tekrar attım kurdum sıkıntı yine aynı ne uygulama yükleniyor ne pc depolamayı görüyor eskiden şey vardı deepfreze onun gibi oldu yüklenmiyor ilk günki gibi kullan geç modu ama kafayı sıyrmya başladım

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
aynı durum yıne oldu hocam ya format data yapıp romu tekrar attım kurdum sıkıntı yine aynı ne uygulama yükleniyor ne pc depolamayı görüyor eskiden şey vardı deepfreze onun gibi oldu yüklenmiyor ilk günki gibi kullan geç modu ama kafayı sıyrmya başladım
Data şifrelenmiş hocam sizin. Format data sonrası USB kablosunu tak çıkar yaparak telefon hafızasına kopyalama yapabilirsiniz. Romu kurduktan hemen sonra reboot recovery yapıp Magisk flashlayin. Data şifrelemesi devre dışı kalacaktır

aburaksen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Gemi Kaptanı
Konular
12
Data şifrelenmiş hocam sizin. Format data sonrası USB kablosunu tak çıkar yaparak telefon hafızasına kopyalama yapabilirsiniz. Romu kurduktan hemen sonra reboot recovery yapıp Magisk flashlayin. Data şifrelemesi devre dışı kalacaktır
mi room içinde magisk yokmu zaten rom yüklerken onuda yüklemiyormu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bende herşeyi boşverip fastbootan stoka dönmeye niyetlendim 2-3 defa denedim sonuç bu oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam uzun uğraş sonucu stock global beta ya dödüm dediğiniz gibi beni data şifrelimiş ben bu şifreyi nasıl kaldırcam bu şifreyi kaldırdıktan sonra mı rooma geçiş yapabilirmiyim 1 gündür şu uğraştığım sıkıntıları yaşarmıyım yoruldum çünkü

Son düzenleme:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Telefonu sifrele kısmında ne diyor hocam. O menüden girip şifreyi kaldırmanın bir yolu olmalı. Ben de kapalı görünüyor anahtarı. Daha önce başıma gelmedi.

aburaksen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Gemi Kaptanı
Konular
12
giriş olmuyor ustune tıklanmıyor yani
Telefonu sifrele kısmında ne diyor hocam. O menüden girip şifreyi kaldırmanın bir yolu olmalı. Ben de kapalı görünüyor anahtarı. Daha önce başıma gelmedi.

mkaana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
1
Cevaplar için teşekkürler

Son düzenleme:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
giriş olmuyor ustune tıklanmıyor yani
Şimdi şöyle yapıyoruz hocam dikkatli bir şekilde TWRP kurup format data yaptıktan sonra reboot recovery yapıyoruz. Format data'nın hemen ardından Recovery i yeniden başlatmadan rom kurmayın. Bir de böyle deneyin umarım çözülür

aburaksen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Gemi Kaptanı
Konular
12
Şimdi şöyle yapıyoruz hocam dikkatli bir şekilde TWRP kurup format data yaptıktan sonra reboot recovery yapıyoruz. Format data'nın hemen ardından Recovery i yeniden başlatmadan rom kurmayın. Bir de böyle deneyin umarım çözülür
Denedim hocam yine olmadı o şekilde de şifreli kısmı düzeltmek gerek ama ne yaptıysam duzelmedi

aburaksen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Gemi Kaptanı
Konular
12

Bu yukarıdaki telefonu sifrele kisminda şifreli kısmı nasıl şifresini kaldirabilirim decrypto yapacağız yani format data yapip fasboot rom kurmama rağmen yinede burdaki şifreyi kaldiramadim bilgili konu hakkındaki hocalarimiza sesleniyorum custom rom kuramiyorum bir el atın su duruma nolur

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
oyun performansı mix 2 de, eu romdan daha beter. ex kernel fullememe rağmen cihaz isiniyor fakat fps 30 35 civarında ve sürekli drop var. Oyun oynayan kişiler denemesin :)

Üst Alt