Mi room pazartesi yayınlanıyor9.3.28 mi6 link varmi
Ben tam birşey diyemiyorum o konuda. Diğer arkadaşlar daha iyi bilirHocam ben batarya performansı sebebi ile 9.3.7 kurdum temiz kurulum yapmadım ama wipe dalvik ile mesajlar ve galeri hata verdi bukez 10.2.1 stabil kurdum onda da aynı galeri mesajlar mi bulut hatası aldım magisk flasladim tel mi ekranın da nokta işaretleri gidip geliyor baya bekledim açılmadı bende tekrar bu son güncellenen betayi kurdum hata yok ama magisk aynı üç nokta gidip geliyor açılmıyor tekrar betayi flaslayip cihazı açtım beta 19 kurdum yine aynı şeyi yaptı ne yapmam gerek
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hangi surum kullaniyorsunuz hocamÇok güzel bir rom herkese tavsiye ederim. Eu rom dan geçtim. Mi 8 se kullanıyorum. Mi 6 ya mi note 3 e mi 5x e redmi 4x e hepsine kurdum hiç birisinde sıkıntı çıkarmadı. Hepsinin kendi romlarindan daha iyi bir rom. Ekran süresi muazzam. Bu zamana kadar kullandığım en iyi rom. Şiddetle tavsiye ediyorum. suatsari hocama da çeviri için teşekkürler. Yardımcı olabileceğim bir şeyler olursa seve seve yaparım. Herkese iyi forumlar.
Pazartesi günleri öğlenden sonra paylaşılıyor genellikle.hocam lınk paylasımında bulunabılırmısınız yoksa pazartesımı gunceleme gelecek 9.3.28 ıcın
tskler hocam ılgınızePazartesi günleri öğlenden sonra paylaşılıyor genellikle.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Merhabalar MiRoom'da dark modu açma yolunu daha bir hafta önce ben atmıştım bir arkadaşın sorusu üzerine ancak aynı yolla Google'ın mesaj uygulamasından disable yaptığımda telefon açık renkli temeya dönmüyor onun farklı bir yolu mu var acaba anlam veremedim.Herhangi bir wipe yapmadan aynı sürümü yüklesem çözüm olur mu ?