Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
14
9.3.28 mi6 link varmi

okanbekar80

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan Bekar
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
İngilizce Öğretmen
Konular
5
Çok güzel bir rom herkese tavsiye ederim. Eu rom dan geçtim. Mi 8 se kullanıyorum. Mi 6 ya mi note 3 e mi 5x e redmi 4x e hepsine kurdum hiç birisinde sıkıntı çıkarmadı. Hepsinin kendi romlarindan daha iyi bir rom. Ekran süresi muazzam. Bu zamana kadar kullandığım en iyi rom. Şiddetle tavsiye ediyorum. suatsari hocama da çeviri için teşekkürler. Yardımcı olabileceğim bir şeyler olursa seve seve yaparım. Herkese iyi forumlar.

ft81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi5S
Konular
28
Hocam ben batarya performansı sebebi ile 9.3.7 kurdum temiz kurulum yapmadım ama wipe dalvik ile mesajlar ve galeri hata verdi bukez 10.2.1 stabil kurdum onda da aynı galeri mesajlar mi bulut hatası aldım magisk flasladim tel mi ekranın da nokta işaretleri gidip geliyor baya bekledim açılmadı bende tekrar bu son güncellenen betayi kurdum hata yok ama magisk aynı üç nokta gidip geliyor açılmıyor tekrar betayi flaslayip cihazı açtım beta 19 kurdum yine aynı şeyi yaptı ne yapmam gerek

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben tam birşey diyemiyorum o konuda. Diğer arkadaşlar daha iyi bilir

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
14
Çok güzel bir rom herkese tavsiye ederim. Eu rom dan geçtim. Mi 8 se kullanıyorum. Mi 6 ya mi note 3 e mi 5x e redmi 4x e hepsine kurdum hiç birisinde sıkıntı çıkarmadı. Hepsinin kendi romlarindan daha iyi bir rom. Ekran süresi muazzam. Bu zamana kadar kullandığım en iyi rom. Şiddetle tavsiye ediyorum. suatsari hocama da çeviri için teşekkürler. Yardımcı olabileceğim bir şeyler olursa seve seve yaparım. Herkese iyi forumlar.
hangi surum kullaniyorsunuz hocam

Kavalyem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Barış
Cihazım
redmi 5plus
Meslek
bılgısayar donanım
Konular
29
hocam lınk paylasımında bulunabılırmısınız yoksa pazartesımı gunceleme gelecek 9.3.28 ıcın

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
hocam lınk paylasımında bulunabılırmısınız yoksa pazartesımı gunceleme gelecek 9.3.28 ıcın
Pazartesi günleri öğlenden sonra paylaşılıyor genellikle.

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.

Bllckr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi6
Konular
1
Merhabalar MiRoom'da dark modu açma yolunu daha bir hafta önce ben atmıştım bir arkadaşın sorusu üzerine ancak aynı yolla Google'ın mesaj uygulamasından disable yaptığımda telefon açık renkli temeya dönmüyor onun farklı bir yolu mu var acaba anlam veremedim.drunk~~ Herhangi bir wipe yapmadan aynı sürümü yüklesem çözüm olur mu ?

Charliee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Merhabalar MiRoom'da dark modu açma yolunu daha bir hafta önce ben atmıştım bir arkadaşın sorusu üzerine ancak aynı yolla Google'ın mesaj uygulamasından disable yaptığımda telefon açık renkli temeya dönmüyor onun farklı bir yolu mu var acaba anlam veremedim.drunk~~ Herhangi bir wipe yapmadan aynı sürümü yüklesem çözüm olur mu ?

Hocam mi5s cihazimda suanki son surum 9.3.21 de ise yaramiyor. Mi5s dark mode icin efektif calisan bi rom bilen var mi?

Üst Alt