- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi5S
- Konular
- 28
miroom 9.3.7 veya 9.3.14 dark mode gedimi
Mi 8 lite 9.3.7 de var
miroom 9.3.7 veya 9.3.14 dark mode gedimi
hocam mi6 dark mode geldimi 9.3.14 deMiRoom 9.3.14
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam her cihaza yok bildiğim kadarıyla. Ben sadece indirme bağlantılarını takip edebiliyorum. Cihazım Mi5. Yani MI6 kullanıcılarına sorarsanız size yardımcı olacaklardırhocam mi6 dark mode geldimi 9.3.14 de
Geliştirici seçeneklerinde bulamadım 9.3.14'tehocam mi6 dark mode geldimi 9.3.14 de
ayarlar ekran bolumunde varmi hocam baktinizmiGeliştirici seçeneklerinde bulamadım 9.3.14'te
Hocam şarj süresi ve performans konusunda öneririm ama Rom sade bir rom. Özelleştirme yok. Hani biraz farklılık değişiklik istiyorsanız pek size göre olmayabilir. Ama dediğim gibi mi5 cihazımda 5:30 saat ekran süresi aldım diyebilirim. 4 saati geçememiştim diğer Romlarda
Değerli hocam siz Global Romdasınız. Custom Rom yüklemek için BL kilidiniz açık olmalı ve TWRP yüklü olmalı. Forumda bu konularla ilgili araştırma yapmanız gerekli.Miui kullanan cihazlarda telefon midelinize uygun bölümü inceleyin lütfenmerhaba hocam m8 lite kullanıyorum yeni gelen günceleme yüklemek istiyorum nasıl yapacam acaba şu anda bende yüklü bu var yardımcı olurmusunuz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdaki güncelemeyi indirdim 1,5 gb boyutunda mi 8 lite yazanı ..
Maalesef...Orada da yokayarlar ekran bolumunde varmi hocam baktinizmi