- Konular
- 10
Arkadaşlar stabil mi rom dan beta ya direk flaşla geçebilirmiyiz veri silmeden.
geçilebilir mi bilmiyorum ama şunu yapabilirsinArkadaşlar stabil mi rom dan beta ya direk flaşla geçebilirmiyiz veri silmeden.
Ayarlarda güncelle dediğiniz de indirme sitesine yönlendirerek kurulum yapmalısınız ota yok malesef.Merhaba, haftalık beta güncellemesi yüklü. Her hafta güncelleme geldiğinde trwp ile mi yükleyeceğim? Ayarlardan güncelleme yeri yok mu ?
Direk kurun twrp'den wipe cache dalvik yapın yeniden başlatın hiç birşeyiniz kaybolmayacaktırGüncellemeyi oradan indirdim. Trwp ile kurulum mu yapmam gerekiyor ? Silmeden direk güncelle dediğimde çalışıyor mu ?
benim cihazım redmi 5 plus. dün sabah saat 10 da %100 olarak prizden çıkardım. şuan şarja baktığımda 48 bu romdan çok memnunum sadece pil simgesi iconu problemim var onu da çözersem sorunum kalmayacak.
sorununuza gelince isterseniz garantiye gönderin baksınlar bu şekilde kullanmak çok can sıkıcı gelecektir.
hakkınız da hayırlısı olsunCevabınız için teşekkür ederim lakin garantisiz ve kayıtsız cihazım. 7 ay daha kullanıp başka bir cihaz alacağım artık![]()