- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 433
Mi5s için Mi Recovery yok hocam. Yani yapamazsınız...Selam arkadaşlar. Bu işlemi mi5s için yapsam bi sıkıntı olur mu?
Mi5s için Mi Recovery yok hocam. Yani yapamazsınız...Selam arkadaşlar. Bu işlemi mi5s için yapsam bi sıkıntı olur mu?
Ya bu mi 5s e ne güncelleme geliyor ne de fastboot yapılabiliyor. Ben geliştirici moduna nasıl geçeceğim ne denediysem olmadı. Çin romuna geçmem lazımmış onuda yapamadım. Böylr bir tartışma varsa benimle paylaşor mısınız?
Güncelleyici uygulamasını açıp Miui10 yazısına birkaç kere tıklarsanız sağ üst köşeden menüyü açınca bu seçenekler gelecektir. Recovery 'de update.zip diye bir seçenek uzun yıllar önce kalktı.hocam cihazım mi 5s plus bir kaç sorunum var neden bilmiyorum. öncelikle güncelleyici üzerinde recovery modda başlatma diye bir seçenek hiç yok onu sorun etmedim ama güncelleyicide paket yükleyici de yok. eu rom kurmak istedim istediğim romu indirdim uptade.zip yaptım telefona kopyaladım sonrasında ses açma ve power tuşu ile recovery moda geçtim ancak " Install update.zip to System " seçeneği yok neden olabilir? cihaz açılırken unlock yazıyor bir de
Twrp ile EFS yedeğinizi alıp bunu bilgisayarınıza kopyalayınız. Daha sonra Mi Flash ile rom yükleyebilirsiniz.Hocam benim Redmi 4x telefon açılıp kapanma döngüsüne girdi. Cihazı 3-4 sene önce sahibin...com dan almıştım yurtdışı. Acaba bu yöntemle veya fastbootla flashlasam imei gider mi?
Bazı cihazlarda 2 tane sistem partisyonu var. Her güncelleme yapıldığında diğer partisyon guncelleniyor. Bu da eğer güncellemede sorun varsa diğer partisyona yani önceki roma gecebilmenizi sagliyor. Daha önce birçok konuda uzun uzun bunlar anlatılmıştı. Ama sizin cihazla ilgili bir durum değil. Sizde tek partisyon var. Aynı cihazı kullanan arkadaşlar güncelleme konusunda daha net cevap verebilirler.
Sent from my MI PAD using Tapatalk