- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 127
Sağlıklı bir şekilde yükleyeceğinizi zannetmiyorum hocam. Bunun yerine yedeklerinizi alıp sıfırlama yapabilirsiniz.Merhabalar,
Bu PC Suite ile recovery rom yükleyebiliyor muyuz?
Kendi kendine kapanmaya başladı. mobil veri ve wi-fi kapalıyken kapanmıyor ama onlardan birini açtığım an kapanıyor. Zamanında bununla ilgili konu da açmıştım. sıfırdan yüklemeden kurtarmanın bir yönetemi yok mu?
Yardım - MIUI 13 Güncellemesi Sonrası MIUI Recovery Menüsü Açılıyor
Merhabalar, Redmi K40 telefonumda Poco F3 MIUI 12.5.6 ROM'u yüklü. İlk aldığımda MIUI 12.5.3 idi. OTA olarak 12.5.6'ya yükselttiğimde herhangi bir sorun olmadı. Bugün MIUI 13.0.2 güncellemesi geldi. İndirip, kurdum. Önceden açılışta POCO logosu görünürdü. Şimdi Redmi logosu görünüyor ve tuş...forum.miuiturkiye.net
Hangi sürüm kurdunuz hocam?Öncelikle elinize sağlık, programı kurdum fakat Mi hesabıma giriş yapmamı istedi bende giriş yaptım fakat giriş yapma ekranı kapanmıyor. Bu sorunu nasıl
çözebilirim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
başlıktaki sizin verdiğiniz amt dosyasını kurdum sonrasında yamayı kurdum. Ama güncel dosyayı daha kurmadım hesaba giriş yapamadığım için.Hangi sürüm kurdunuz hocam?
En stabil çalışan V4 sürümü hocam ama yazdığınız dil modülü Türkçe değil.Bu arada V4 sürümünü koymuşsunuz onu kurdum şu anda içerisinde LoginPRO dosyası sanırım benim sorunumu ortadan kaldıran dosya. Fakat şu anki sürümde türkçe dil yaması çalışmamakta. Uygulamayı başlatamıyorum eski v4 WinRAR dosyasındaki "mi_phone_assistant.res" dosyasını attığımda bu sorun çözülüyor ama türkçe değil...