Az önce tekrar denedim sıkıntı olmadı hocam, nasıl bir hata alıyorsunuz? İşlemleri aynı şekilde yapıyorsunuz dediği mi?Hocam teşekkürler ancak yeni türkçe yama klasörünü attığım zaman program açılmıyor ancak eski klasörde sorun yok
Elbette ilk klasörü attığımda program açılıyor ancak klasörü silip yenisini attığımda program açılmıyor tepki vermiyor.Az önce tekrar denedim sıkıntı olmadı hocam, nasıl bir hata alıyorsunuz? İşlemleri aynı şekilde yapıyorsunuz dediği mi?
Güle güle kullanın hocam. Ayrıca görsellerle tekrardan dönüş yaptığınız için bende teşekkür ederim.Ottoman kardeşim emeğine sağlık. Sağolasın. Talimatları aynen yerine getirdim.
Yazdığın sırada yapılınca hiç bir sorun olmuyor.
1- "amt" kurulacak
2- Orjinal program klasöründeki "mi_phone_assistant.res" silinecek
3- "Türkçe Yama" klasöründeki "mi_phone_assistant.res" oraya kopyalanacak
4- "Güncelleme" yapılacak
5- "GÜNCEL SÜRÜM mi_phone_assistant.res" klasöründeki "mi_phone_assistant.res" klasörü tekrar orjinal yerine kopyalanacak
Ben yedekleme bile yaptım
Programın kullandığı yani yedeklemeleri falan attığı klasörü Türkçe olduktan sonra aşağıdaki gibi değiştirdim.
Tekrar teşekkürler. Emeklerine sağlık.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bir altta bulunan yoruma göre yaptığınız zaman bir sıkıntı olmaması gerekiyor. Programı denetim masasından komple silerek tekrar deneme imkanınız var mı?Elbette ilk klasörü attığımda program açılıyor ancak klasörü silip yenisini attığımda program açılmıyor tepki vermiyor.
Ottoman kardeşim emeğine sağlık. Sağolasın. Talimatları aynen yerine getirdim.
Yazdığın sırada yapılınca hiç bir sorun olmuyor.
1- "amt" kurulacak
2- Orjinal program klasöründeki "mi_phone_assistant.res" silinecek
3- "Türkçe Yama" klasöründeki "mi_phone_assistant.res" oraya kopyalanacak
4- "Güncelleme" yapılacak
5- "GÜNCEL SÜRÜM mi_phone_assistant.res" klasöründeki "mi_phone_assistant.res" klasörü tekrar orjinal yerine kopyalanacak
Ben yedekleme bile yaptım
Programın kullandığı yani yedeklemeleri falan attığı klasörü Türkçe olduktan sonra aşağıdaki gibi değiştirdim.
Tekrar teşekkürler. Emeklerine sağlık.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sorunu yukarıdaki gibi yükledim sorunsuz açıldı, teşekkürler.Hocam bir altta bulunan yoruma göre yaptığınız zaman bir sıkıntı olmaması gerekiyor. Programı denetim masasından komple silerek tekrar deneme imkanınız var mı?