Windows 10 usb3.0 olabilirbende mi 9se var ama mi suite bağlanamıyorum nedeni nedir acaba
Aldığınız hata görüntüsünü ve yaptığınız işlemeleri paylaşır mısınız hocam ?bende mi 9se var ama mi suite bağlanamıyorum nedeni nedir acaba
Aldığınız hata görüntüsünü ve yaptığınız işlemeleri paylaşır mısınız hocam ?
Hocam konu başında bulunan linkteki program kullanmadınız sanırım? 1. Mesajdaki program ve işlemleri yaparsanız sorununuz çözülecektir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
dediğinizi yaptım gprogramı yükledim hata ayıklamayı usb yüklemeyi aktif yaptım ama yinede görmediHocam konu başında bulunan linkteki program kullanmadınız sanırım? 1. Mesajdaki program ve işlemleri yaparsanız sorununuz çözülecektir.
Hocam ilk mesajda yazılan adımları yaptığınız takdirde sıkıntı olmaması gerekir. Tam olarak nasıl yaptığınızı ve hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız?dediğinizi yaptım gprogramı yükledim hata ayıklamayı usb yüklemeyi aktif yaptım ama yinede görmedi
Hocam ilk mesajda yazılan adımları yaptığınız takdirde sıkıntı olmaması gerekir. Tam olarak nasıl yaptığınızı ve hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız?