Evet, haklısınız. Biraz daha beklemek daha iyi sonuç verecek. Yanıtınızı bekliyorum o zaman.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Batarya Ömrü 9.5.3 ten daha iyi. Çok küçük dil sorunu ve tarayıcı (internet tarayıcı paste, çağrı geçmişi gün isimleri İngilizce, tarayıcı video oynatılırken geri çıkışta video geri planda devam ediyor. Güvenerek yükleyebilirsiniz. Küçük sorunları yama ile ya da MIUI 10 ile gidereceklerdir. Selamlar
[doublepost=1530016802,1530016587][/doublepost]
Dostum bende bir problem var o zaman. Benim almis oldugum veriler,
Guncellemeden once;
Sarj %87 ekran acik kalma suresi 1 saat 44 dakika
Guncellemen sonra;
Sarj %82 ekran acik kalma suresi 1 saat 26 dakika
[doublepost=1529963548,1529960365][/doublepost]
Dostum jack girisinin olmamasi sorunu tamamen kisisel olmakla birlikte aparatini kullandigin zaman bir sorun olusturmuyor. Tabiki yogun bir sekilde kulaklik kullanmana ve o aparatida yaninda surekli bulundurman sorun teskil etmiyorsa bir problem olcagini zannetmiyorum. Marka vermek istemiyorum ama guzel bir markanin kulakligini kullaniyorum yinede ses kalitesini ben acikcasi begenmedim. Bir onceki telefonum lg g3 olmasina ragmen ona kiyasla ses kalitesi cok geride. Onun disinda telefon gercekten harika. Saygilar...
Pil ömrü konusunda, Pil & performans - Uygulamaları seçin - Arka Planda Pil Tasarrufu menüsünü bir kontrol edip tekrar deneyiniz...Zira pil ömrü 9.5.3 ten asla geride değil.
[doublepost=1530016911][/doublepost]
Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama yeni konu açamadığım için yapıyorum bunu. Mi note 3 ün her şeyini beğendimde bu 3.5mm jack girişinin olmaması sorun oluşturuyor mu? Birde direk xiaomi kulaklıkları ile güzel çalışıyor mu? Ve buraya yazdığım için özür dilerim.
Kardeş sık kulaklık kullanımınız var ise AliExpress ten kaliteli bir Bluetooth Kulaklık alın derim.