Twrp moduna alıp pcye bağladın mı?Ben twrp moduna alıp bağladığımda görüyor ve twrp ayarlaında mtp açıktı bende.Yoksa telefona attığın rarı mı görmüyor?maalesef görmüyor
mtp yi nereden açabilirimTwrp moduna alıp pcye bağladın mı?Ben twrp moduna alıp bağladığımda görüyor ve twrp ayarlaında mtp açıktı bende.Yoksa telefona attığın rarı mı görmüyor?
tek bir sorun yok yaptıgın işlemlerde garip bir durum istersen burdan ücretli yardım al halletsinler baya karışmış senin iştwrpnin 3.0.0 sürümünü buldum oradan yüklemeyi denedim yine aynı hata sanırım yazılımla alakalı birde nedense yüklüyorum daha sonra giremiyorum tekrar twrp ye sanki twrp yi siliyor
şuanda herşeyi dahili hafıza dahil silip denedim bakalım açılacakmı hata vermeditek bir sorun yok yaptıgın işlemlerde garip bir durum istersen burdan ücretli yardım al halletsinler baya karışmış senin iş
ben stableye girip oradan 8.2 yi yükledim ayrıca kendi yüklediğim twrp yide veriyorum umarım seninde problemin çözülürAynı sorunu bende yaşıyorum, bugün xiaomi.eu dan indirdiğim mi note pro romunu twrp ile yüklemeye çalışınca kendi kendine kapattı ve mi.com ekranından öteye telefon geçmiyor ve kendini kapatıyor, offical romları yükledim fastboot modunda ama yine aynı hatayı veriyor ve telefon hep mi.com ekranında kalıyor. var mı bununla ilgili çözümü olan?
Peki bu twrp yi nasıl yükleyebilirim telefon sadece fastboot da açılıyor.ben stableye girip oradan 8.2 yi yükledim ayrıca kendi yüklediğim twrp yide veriyorum umarım seninde problemin çözülür
twrp:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buda yüklediğim sürüm:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir