Soru Mi Note Pro Bootloader Kilidinden Sonra Türkçeleştirme

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
Merhabalar dostlar,
Malumunuz son güncelleme ile artık note pro'larda bootloader kilitlendi. Bileniniz vardır Xiaomi olağan üstü garip bir davranışla, kilit açılması için yaptığımız başvurularıda reddediyor(amacı sanırım xiaomi kullanmayın da ne kullanırsanız kullanın...)
Sonuç olarak aynı sıkınıtıyı yaşadığım Redmş Note 3 cihazımda problemi Sp Flash Tool ile sorunumu hallettim ve Türkçe bulunan romlar yükleye biliyorum. Peki bunu Mi Note Pro için yapabilir miyiz? Sanırım bu Sp Flash Tool sadece MTK işmecilerde kullanılıyor,Yükleme için başka yol var mı?İlla Bootloader'in açılması mı gerekiyor? Bu konuda bilgisi olan, ilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Emin hocam. Mi Hesabına SIM doğrulaması istiyor. Siz açmaya çalıştığınzıda hesabınızı inceleyip iki hafta içinde hesap doğrulaması yapıyorlar veya kod gönderiyorlar tam bilmiyorum detayını bilmiyorum. Daha sonra açabilirsiniz cihazı. Ama Snapdragonlarda maalesef ekstra müdahalede bulunamıyoruz. :(

Oyla:

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açmadılar arkadaşlar reddetmişler açma isteğimizi

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Açmadılar arkadaşlar reddetmişler açma isteğimizi
Mutlaka sebep yazıyorlar. Sebep neymiş baktınız mı? Belki eksik yada hatalı birşey yapmışsınızdır?

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
The more active your Mi Account is, the more likely your application will get approved.
Yani diyor ki hesabın daha aktif olmalıymış ben zaten 1.5 yıldır aktif olarak mi cihazı kullanıyorum. En başından beridir ki bizim Türkiye forum daha bu kadar ekin değilken daha birkaç kullanıcıa varken bile foruma üyeydim, o zamandan beri aktif olarak resmi mi sitesindede accountum aktif ve mesajlar yazoyorum beğeniler alıyorum. Ben açamıyorsam bu kilidi kim açabilir ki!

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-01-31-16-01-30_com.android.browser.png
    Screenshot_2016-01-31-16-01-30_com.android.browser.png
    89,6 KB · Görüntüleme: 39
Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Valla bu çok saçma birşey olmuş. Xiaomi insanları nasıl kendimden uzaklaştırım diye antrenmanlara başladı sanırım.
Ya forumda aktif olup olmamanın ne alakası var? Tamam istiyorsun ki bilen kişiler bunu yapsın ama işlemi yapacak kişinin bunu yapıp yapamayacağına sen nasıl karar veriyorsun? Mesajlarına bakarak tamam bu adam yapabilir, izni verelim diye bir mantık olur mu?

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
Sanırım xiaomi serüveni bu şekilde son bulacak. Şu ana kadar Türkiye de 30'un üzerinde eş dost tanıdığa xiaominin değişik modellerini gerirttim. Hemen hemen hepsine teknik destek veriyorum, sürekli bu markanın bilindik diğer markalardan artısını anlatıp durdum ama artık benim midem bulandı. Şu an dünya genelinde bir sürü mi pro brick olmuş durum da ve insanlara yek yaptıkları açıklama "şu an bi hata var sonraki güncellemelerde hatayı çözeceğiz." En yüksek fiyattan sattıkları cihazları kitlediler ve çözüm yok!!! İnsanlar para verip aldıkları cihazlarının içinde kalan verilerini kurtaramıyorlar.

Oyla:

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
Çin'de uzun yıllar kalmış hocam onlarda namus kavramı yoktur. Para onlar için herşey dir diyor. Bunlar para para diye yirttilar kendilerini yedi bitirdiler. Doydular galiba şimdi çamur yapıyorlar işte...

Oyla:

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
Paraya taptıklarını bende biliyorum ama sorun şurda bir süre sonra kime satacak bu telefonları????

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam bir yöntem bulmuşlar. Redmi 3 için ama mantığı aynı diye düşünüyorum.

Oyla:
Üst Alt