Soru Mi Note Pro Bootloader Kilidinden Sonra Türkçeleştirme

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
Merhabalar dostlar,
Malumunuz son güncelleme ile artık note pro'larda bootloader kilitlendi. Bileniniz vardır Xiaomi olağan üstü garip bir davranışla, kilit açılması için yaptığımız başvurularıda reddediyor(amacı sanırım xiaomi kullanmayın da ne kullanırsanız kullanın...)
Sonuç olarak aynı sıkınıtıyı yaşadığım Redmş Note 3 cihazımda problemi Sp Flash Tool ile sorunumu hallettim ve Türkçe bulunan romlar yükleye biliyorum. Peki bunu Mi Note Pro için yapabilir miyiz? Sanırım bu Sp Flash Tool sadece MTK işmecilerde kullanılıyor,Yükleme için başka yol var mı?İlla Bootloader'in açılması mı gerekiyor? Bu konuda bilgisi olan, ilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

mavi06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mükremin
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
Mi note pro için bir çözüm yokmu ya bunların kilidi açacakları yok 20 günü geçti hala ses seda yok.

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

Oyla:

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
Mi note pro için bir çözüm yokmu ya bunların kilidi açacakları yok 20 günü geçti hala ses seda yok.

Hepimiz beklemdeyiz.
Tabi şöyle de bir sıkıntı var bootloader kilitli olduğu için Root ta yapamadım, root olmadığı için imei değişimi de yapamıyorum bakalım sonumuz ne olacak.

Oyla:

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
Hocam bir yöntem bulmuşlar. Redmi 3 için ama mantığı aynı diye düşünüyorum.

Bunun çalışacağını sanmıyorum zaten telefonu rootlayamıyorum :((

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Hocam sizin olymsuz dönüşünüzden sebep ben hala 6.1.7 deyim xiaomi.eu verene kadarda güncelleme yapmayacağım siz o kadar mesajla mi forumda aktif edemediyseniz ben hiç edemem

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Bunun çalışacağını sanmıyorum zaten telefonu rootlayamıyorum :((
Hocam Çİn Geliştirici sürümünü de mi kurmuyor Mi Flash ile. Hatta orda bir apk vermiş root ile ilgili ama tam detayını bilmiyorum.

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
en.miui de aktiflikle alakalı mıdır bilmiyorum ben geçenlerde hiçbir işlem yapmadan açma programıyla bootloader i açtım, Bootloader koydukları cihazlara bakıyorum global sürüm olmayanlar hep acaba kendilerine has birşey mi yapıyorlar diye düşünmeden edemiyorum. Mi note cihazımı her güncelleme sonrasında kontrol ediyorum dün 6.2.2 güncellemesini aldı boot ekranında iki kez güncelleme yaptı galiba kilit geliyor dedim ama daha gelmedi. Garip durum, bootloaderi güvenlik önlemi için koy eyvallah ama kendinde bu cihazlara global rom desteğini ver; kimse costum romlarla uğraşmasın, sende kendi orjinal yazılımını ve telefona müdaheleni koruma amacı gütmek için koruyorsan koru fakat kullanıcıyı mağdur etme.

Oyla:

mavi06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mükremin
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
Dün mail attım bugün inceleyip ilgili birime yönlendirceğiz diye cevap yazmışlar bakalım. Açılana kadar her gün mail atcam bir gün yeter artık deyip açarlar umarım

Oyla:

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
Hocam sizin olymsuz dönüşünüzden sebep ben hala 6.1.7 deyim xiaomi.eu verene kadarda güncelleme yapmayacağım siz o kadar mesajla mi forumda aktif edemediyseniz ben hiç edemem

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle xiaomi.eu harici güncelleme yapmayın, bootloader kilidini açma olayıda tamamen safsata ben yabancı formlarda benim kilit açma kodum geldi kilidimi açtım diyene rast gelmedim...Herkese olumsuz dönüş yapılmış...

Oyla:

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
en.miui de aktiflikle alakalı mıdır bilmiyorum ben geçenlerde hiçbir işlem yapmadan açma programıyla bootloader i açtım, Bootloader koydukları cihazlara bakıyorum global sürüm olmayanlar hep acaba kendilerine has birşey mi yapıyorlar diye düşünmeden edemiyorum. Mi note cihazımı her güncelleme sonrasında kontrol ediyorum dün 6.2.2 güncellemesini aldı boot ekranında iki kez güncelleme yaptı galiba kilit geliyor dedim ama daha gelmedi. Garip durum, bootloaderi güvenlik önlemi için koy eyvallah ama kendinde bu cihazlara global rom desteğini ver; kimse costum romlarla uğraşmasın, sende kendi orjinal yazılımını ve telefona müdaheleni koruma amacı gütmek için koruyorsan koru fakat kullanıcıyı mağdur etme.
Sizin Mi Note Pro kilidi açıldı mı ben mi yanlış okudum acaba? Gerçekten bir umut demek bu...

Hocam Çİn Geliştirici sürümünü de mi kurmuyor Mi Flash ile. Hatta orda bir apk vermiş root ile ilgili ama tam detayını bilmiyorum.
Geliştirici rom kurulu ondan sıkıntı yok ama güvenlik içinden root bölümüne gelince cihazınız kilitlidir diyor,yani rootlamaya izin vermiyor.

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Aha ciddi misin hocam? Bootloaderi açmadan roota da mı izin vermiyor?

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt