Çözüldü Mi note 3 tüketici haklarına başvuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NightWatch

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ata
Cihazım
Note 3
Konular
2
Arkadaşlar 15 gün önce mi note 3 cihaz aldım. Telefonu kapalı kutuydu ve kutusundan çıkardığında sim kart yuvasının yanındaki panelde hafif beyaz bir çizik vardı. Cihazı açtığımda ise aynı kısımda soldan çok hafif siyah siyah noktalar gördüm hani ıslaklık olduğundaki gibi. Aldığım firmaya gittiğimde bunun imkansız olduğunu beyaz leke olmasa paneldeki değişim olacağını fakat şuan olamayacağını söylediler. Delta servisi arayıp ekran değişeceğini 50 dolar vs ücret talep edeceklerini söylediler. Bende kısmet dedim göndermedim pek rahatsızlık vermediğinden fakat telefon şuan chromede bile 39-40 derecelerde geziyor. Isınma problemi olduğunu düşünüyorum. Tüketici haklarından şuan bir sonuç alabilir miyim? Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum öğrenciyim ve zor durumda kaldım. İlerde sanki çok problem verecek gibi duruyor sonuç olarak ben hiçbir şey yapmadan bir sürü sorunla karşılaştım.

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Havalar sıcak, o dereceleri görmesi normal. Fakat söylediğiniz sorunlar için harekete geçmekte geç kalmışsınız. Cihazı alıp sorunları fark ettiğiniz zaman bu işi çözmek için var gücünüzle çalışacaktınız artık çok geç. Sadece sorunlar için teknik servisinden hizmet alabilirsiniz.

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
cantara

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Delta Servis 2
Hocam en kısa sürede size ulaşacaklardır. Ayrıca sıcaklık değerleri normal. Diğer konuda size dönüş sağlanır.
İyi forumlar.

NightWatch

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ata
Cihazım
Note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Havalar sıcak, o dereceleri görmesi normal. Fakat söylediğiniz sorunlar için harekete geçmekte geç kalmışsınız. Cihazı alıp sorunları fark ettiğiniz zaman bu işi çözmek için var gücünüzle çalışacaktınız artık çok geç. Sadece sorunlar için teknik servisinden hizmet alabilirsiniz.
Telefon 20 derecelik yerde bile 35 derecenin altına düşmüyor bu normal mi acaba yani sabit ısı değeri kaç oluyor normalde

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Mi Max 2 kullanıyorum, en soğuk haliyle kullanmadığım halde 28 derece gördüm, kullanırken 35'lere çıkıyordu, daha ısınınca hiç kontrol bile etmedim. Bence değerleriniz normal. Yine de kullanım koşullarınız ve aynı cihaza sahip olan arkadaşlarla karşılaştırabilirsiniz. NightWatch

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Arkadaşlar 15 gün önce mi note 3 cihaz aldım. Telefonu kapalı kutuydu ve kutusundan çıkardığında sim kart yuvasının yanındaki panelde hafif beyaz bir çizik vardı. Cihazı açtığımda ise aynı kısımda soldan çok hafif siyah siyah noktalar gördüm hani ıslaklık olduğundaki gibi. Aldığım firmaya gittiğimde bunun imkansız olduğunu beyaz leke olmasa paneldeki değişim olacağını fakat şuan olamayacağını söylediler. Delta servisi arayıp ekran değişeceğini 50 dolar vs ücret talep edeceklerini söylediler. Bende kısmet dedim göndermedim pek rahatsızlık vermediğinden fakat telefon şuan chromede bile 39-40 derecelerde geziyor. Isınma problemi olduğunu düşünüyorum. Tüketici haklarından şuan bir sonuç alabilir miyim? Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum öğrenciyim ve zor durumda kaldım. İlerde sanki çok problem verecek gibi duruyor sonuç olarak ben hiçbir şey yapmadan bir sürü sorunla karşılaştım.

Merhaba

Ürünü fatura fotokopisi ile beraber yurtiçi veya mgn kargo ile ücretsiz olarak yollayabilirsiniz.Değişim talebiniz olduğunu da belirtirseniz o şekilde işlem yapılacak ve ithalatçı firma ile iletişme geçilecektir.Telefonunuzun imei numarasını özel mesaj yoluyla paylaşırsanız takibini yapabiliriz.

Saygılarımızla.

NightWatch

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ata
Cihazım
Note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sirkeciye kendim getirme şansım var mı Aksaray'da oturuyorum ayrıca ithalatçı firmanın sahibi delta servisten biriyle iletişime geçti ve değişim olmayacağı söylendi bana

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Sirkeciye kendim getirme şansım var mı Aksaray'da oturuyorum ayrıca ithalatçı firmanın sahibi delta servisten biriyle iletişime geçti ve değişim olmayacağı söylendi bana

Tabi getirebilirsiniz kiminle ne konuşuldu o konuda bilgim yok maalesef, ürünü servisimize bıraktıktan sonra işlemler hakkında incelemelerden sonra tarafınıza detaylı bilgi verebilirim.

Saygılarımızla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt