- Adım
- Tunahan
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- t.me/ankebutoff
- Konular
- 26
MIUI 11 20.1.16 Mi Room'da çalışmıyor. 'AnKeBuT hocamın yeni konusundaki yöntem de calismadi. Sizin demiş olduğunuz gcam versiyonunu kullandım.
Reis bende de WhatsApp'ta kasma var bu yüzden miLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
EU 11 stabil ile çalışıyor AKP paylaştım ilk sayfadaki c2 apiyi yüklerseniz WhatsApp görüntülü aramadaki kasma hariç sorun yok.
Reis bende de WhatsApp'ta kasma var bu yüzden mi
Hocam buna bir çözüm bulamayacak miyiz acaba çok sıkıntılı bir durum gcamsız da olmuyor bir çözümü vardır elbette sonuçta yazılımsal bir durumMalesef 3vet hocam. Gcam kullananlarda kasma sorunu var malesef whatsappda
Aynen hocam çok kötü birşeyHocam buna bir çözüm bulamayacak miyiz acaba çok sıkıntılı bir durum gcamsız da olmuyor bir çözümü vardır elbette sonuçta yazılımsal bir durum
Hocam çözümü buldum ben yabancı bir telegram grubunda buldum çözümü. Bu uygulamayı yükleyip root erişimine izin verin ve enforcing seçeneğini seçin. Sonra WhatsAppı kontrol edin. Sonucu paylaşırsanız sevinirimAynen hocam çok kötü birşey
Hocam çözümü buldum ben yabancı bir telegram grubunda buldum çözümü. Bu uygulamayı yükleyip root erişimine izin verin ve enforcing seçeneğini seçin. Sonra WhatsAppı kontrol edin. Sonucu paylaşırsanız sevinirim
Hocam ekleyin tabi maksat hepimizin işi görülsünHocam vermiş olduğunuz uygulamayı denedim başarılı oldu. Yapılması gereken ayarı konuya ekleyeceğim. Bildiriminiz için de ayrıca çok teşekkür ederim.
Hocam root izni verdim enforcing seçiyorum sürekli olarak durdurulor hatası alıyorumHocam çözümü buldum ben yabancı bir telegram grubunda buldum çözümü. Bu uygulamayı yükleyip root erişimine izin verin ve enforcing seçeneğini seçin. Sonra WhatsAppı kontrol edin. Sonucu paylaşırsanız sevinirim