Gcam Mi Note 3 MIUI10 Pie GCam Yükleme Rehberi

maxtreme

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Konular
0
Miui10 ve miui11 de gcam ön kamera çalışmıyor hocam. Sizin kullandığınız sürüm hangi sürüm ve cihazınız mi note 3 mü?

Konu linkini paylaşabilir misiniz?
MIUI by xiaomi.eu 11.0.3 | Stable
11.0.3.0(PCHCNXM) - Android 9 Pie

TWRP ile "Mi_Note_3_Camera2API___Front_Camera.zip" dosyasını kurarak gcam api aktivasyonu yaptım.
TWRP üzerinden Dalvik cache, Cache wipe ile cache dosyalarını temizledim. (Bunu yapmazsanız gcam açılışta hata verip kapanır)
Sanity'in modladığı "F1v10.3_7.0.009.apk" Gcam yüklü. (en sorunsuz olan bu. bir çok moda bakmıştım)
Tüm fonksiyonları sorunsuzca kullanıyorum.
Alakalı değil ancak Magisk modül olarak "Busybox for Android NDK", "MagiskHide Props Config" modülleri yüklü.

Ön kamera halen çalışmıyor ise eksik lib dosyaları ile alakalı olabilir.
Rom kurulum içeriği ile bendeki kurulu olan lib dosyalarını karşılaştırayım.

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26

TWRP ile "Mi_Note_3_Camera2API___Front_Camera.zip" dosyasını kurarak gcam api aktivasyonu yaptım.
TWRP üzerinden Dalvik cache, Cache wipe ile cache dosyalarını temizledim. (Bunu yapmazsanız gcam açılışta hata verip kapanır)
Sanity'in modladığı "F1v10.3_7.0.009.apk" Gcam yüklü. (en sorunsuz olan bu. bir çok moda bakmıştım)
Alakalı değil ancak Magisk modül olarak "Busybox for Android NDK", "MagiskHide Props Config" modülleri yüklü.

Arkadaşın attığı linkteki işlemler ile denedim çalışıyor şu an sorunsuz. Yarın da test edeyim bi kaç farklı özellik, eğer bir problem çıkmazsa yeni konu açacağım. 2 farklı gcam sürümü de paylaşacağım.

ghost.boy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
4
Arkadaşın attığı linkteki işlemler ile denedim çalışıyor şu an sorunsuz. Yarın da test edeyim bi kaç farklı özellik, eğer bir problem çıkmazsa yeni konu açacağım. 2 farklı gcam sürümü de paylaşacağım.
olmuş olmasına sevindim. yeni konuyu da gördüm güzel çalışma olmuş. tam deneyim derken o ara rom vs bi an miroom 9 da buldum kendimi. şarj konusunda çok iyi google cam ful aktif ancak bunda da Whatsapp görüntülü görüşmede hafif donma mevcut.

dogukanblr08

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
ne yaptınız hocam benimde hangi gcam sürümünü denesem ön kamera çalışmıyor hangi işlemleri yaptınız

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
olmuş olmasına sevindim. yeni konuyu da gördüm güzel çalışma olmuş. tam deneyim derken o ara rom vs bi an miroom 9 da buldum kendimi. şarj konusunda çok iyi google cam ful aktif ancak bunda da Whatsapp görüntülü görüşmede hafif donma mevcut.

O sorun hala var hocam malesef.

ne yaptınız hocam benimde hangi gcam sürümünü denesem ön kamera çalışmıyor hangi işlemleri yaptınız

Yeni konu açtım hocam.

s4h1n91

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şahin
Cihazım
Mi note 3
Meslek
Öğretmen
Konular
6
arkadaşlar yabancı forumlara bakarken şöyle bişey buldum. aaceba google camera için satırları eklesek ön kamera sorununu çözer mi. ya da whatsapp daki donma geçer mi.
Add lines to build.prop file:

# Camera2 API
persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1
persist.vendor.camera.stats.test=5
persist.vendor.camera.eis.enabled=1

vendor.camera.hal1.packagelist=com.whatsapp,com.in tsig.camscanner,com.instagram.android

# Allowed packages to use AUX camera
vendor.camera.aux.packagelist=com.android.camera,o rg.codeaurora.snapcam,com.google.android.GoogleCam era

Replace front camera lib in \system\vendor\lib with the patched one.
This is the whole process
Ben bunu denedim bende çalışmadı. Ön kamera çalışmıyor, WhatsApp takılıyor. Global 11.0.4

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Konunuzu göremedim hocam. Link paylaşır mısınız?

Hellios Darkline

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
5

MIUI 11 20.1.16 Mi Room'da çalışmıyor. 'AnKeBuT hocamın yeni konusundaki yöntem de calismadi. Sizin demiş olduğunuz gcam versiyonunu kullandım.

Üst Alt