Haber Mi note 3 mıuı 9.6.2

hunter4191

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet Gürler
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Merhaba arladaşlar mi note 3 telefonlara miuı 9.6.2 dagıtılmaya başladı güncelleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Bir fark goremedim henuz.

nomenbb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi note 3
Konular
11
Bende yükledim ama bi fark göremedim.Nr değisti merak ediyorum.

muharrem1981

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muharrem
Cihazım
thl 5000
Konular
4
bende dün yükledim. daha bizim için kulanılabilir değil.şimdi miui proya geri dönüyorum

hunter4191

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet Gürler
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende dün yükledim. daha bizim için kulanılabilir değil.şimdi miui proya geri dönüyorum

Galiba güncellemeyi geri çektiler
Acaba bendr 9.5.3 sürümünü bir önceki sürüme düşürebilr miyim ?

SCSC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
2132
Cihazım
mi note 3
Konular
1
9.6.2 global yükledim şarj sömürüyor resmen :)

meschut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
9.6.2 global yükledim şarj sömürüyor resmen :)
Alin benden de o kadar. Bir cok arkadas sarjin iyi gittigini soyluyor fakat israrla sarjin cok kotu oldugunu soyluyorum. Batarya suan berbat halde. Tekrar bir onceki surume donmenin yolunu aramaktayim :) bataryadaki gozlemlerim sadece gozlem degil gercek anlamda kendi yaptigim testlere goredir. (Guncellemeden once ve guncellemeden sonra) Ciddi anlamda sarj dayanma suresi bu guncellemeyle birlikte azaldi malesef...

SCSC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
2132
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Alin benden de o kadar. Bir cok arkadas sarjin iyi gittigini soyluyor fakat israrla sarjin cok kotu oldugunu soyluyorum. Batarya suan berbat halde. Tekrar bir onceki surume donmenin yolunu aramaktayim :) bataryadaki gozlemlerim sadece gozlem degil gercek anlamda kendi yaptigim testlere goredir. (Guncellemeden once ve guncellemeden sonra) Ciddi anlamda sarj dayanma suresi bu guncellemeyle birlikte azaldi malesef...

Kesinlikle eski sürüme dönmeyi düşünüyorum ve araştırıyorum. 1 günü çıkarmaz oldu telefon. Eski sürüm 1.6 tdi gibiydi. Bu sürüm 2.0 turbo gibi olmuş şarj olarak :)

meschut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Kesinlikle eski sürüme dönmeyi düşünüyorum ve araştırıyorum. 1 günü çıkarmaz oldu telefon. Eski sürüm 1.6 tdi gibiydi. Bu sürüm 2.0 turbo gibi olmuş şarj olarak :)
:) :) Orneginiz tamda yerini buldu :) :) evet bende arastiriyorum fakat xiaomi markasini ilk defa kullandigim icin sistemle ilgili eski surume nasil donulur nasil edilir bilmiyorum. Herhalde ogrenene kadar da yeni guncelleme cikar ve bizde bu kotu guncellemeden kurtulmus oluruz insallah :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
meschut SCSC

Eski sürüme dönmek için bootloader kilidini açıp fastboottan Mi Flash yardımı ile eski sürümü yüklemeniz tavsiye edilir ancak diğer arkadaşlar bu sürümden oldukça memnunlar. Sizlerin cihazınızda, uygulamalarınızda bir sıkıntı olması daha muhtemel gibi duruyor. Kendi adıma son Note 2 güncellemesinde aynı sorunu yaşadım. Sıkıntının sebebi turkcell hesabım ve google sesli arama uygulamalarıymış. Hesabım uygulamasını kaldırıp tekrar yükledim ve google uygulamasını dondurdum şu an şarjım hiç olmadığı kadar iyi. Sizler de sıkıntı yaratan uygulamaları bularak sorunu giderebilir ya da fabrika ayarlarına dönebilirsiniz, daha kolay olacaktır.

Üst Alt