- Adım
- Samet Gürler
- Cihazım
- Mi note 3
- Konular
- 2
Merhaba arladaşlar mi note 3 telefonlara miuı 9.6.2 dagıtılmaya başladı güncelleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum
bende dün yükledim. daha bizim için kulanılabilir değil.şimdi miui proya geri dönüyorum
Alin benden de o kadar. Bir cok arkadas sarjin iyi gittigini soyluyor fakat israrla sarjin cok kotu oldugunu soyluyorum. Batarya suan berbat halde. Tekrar bir onceki surume donmenin yolunu aramaktayim9.6.2 global yükledim şarj sömürüyor resmen![]()
Alin benden de o kadar. Bir cok arkadas sarjin iyi gittigini soyluyor fakat israrla sarjin cok kotu oldugunu soyluyorum. Batarya suan berbat halde. Tekrar bir onceki surume donmenin yolunu aramaktayimbataryadaki gozlemlerim sadece gozlem degil gercek anlamda kendi yaptigim testlere goredir. (Guncellemeden once ve guncellemeden sonra) Ciddi anlamda sarj dayanma suresi bu guncellemeyle birlikte azaldi malesef...
Kesinlikle eski sürüme dönmeyi düşünüyorum ve araştırıyorum. 1 günü çıkarmaz oldu telefon. Eski sürüm 1.6 tdi gibiydi. Bu sürüm 2.0 turbo gibi olmuş şarj olarak![]()