Yardım Mi note 3 Lineage 16.0 Sorunları

ozenbun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bün
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Lineage16.0
Telefon Modeli
Mi note 3
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, son olarak lineage 16.0 yükledim. Sensörler miui10 yüklediğimden beri çalışmıyor zaten onu kabullendim. Ona çözüm var gibi bir şey ama çok da anlamadım.

Asıl sorunum kamera. Hem normal kamera hem de gcam fotoğraf çekmiyor. Ne ses tuşuyla ne de ortadaki shot tuşuyla. Tuş gri renk oluyor. Ekranda görüntü var kamera çalışıyor ama fotoğraf çekmiyor. Video çekiyor ama fotoğraf çekmiyor. Telefonu kapatıp açınca çalışıyor. Bir süre sonra yine gri tuş yine gri. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190610-185801_Kamera.png
    Screenshot_20190610-185801_Kamera.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 13

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Gerçekten onu kurunca her şey fabrikadan çıkmış gibi sorunsuz olacak mı?

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kusura bakmayın yukarıda yanlış link vermişim dalgınlığıma geldi şimdiki vereceğim link flashtool ile yüklemeniz gereken rom. Yukarıda verdiğim twrp ile yükleniyor karışmasın. Tekrardan kusura bakmayın. Linkten mi Note 3 Global Stable yazan romu indirmelisiniz. Ekte işaretledim indirmeniz gereken linki.

Sorunuza gelecek olursak. Yukarıda anlattığım işlemleri hatasız yaparsanız evet her şey fabrikadan çıktığı gibi olur. Tek fark bootloader kilidini açtığımız için cihaz kilitli olmaz. :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

ozenbun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bün
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
Hocam kusura bakmayın yukarıda yanlış link vermişim dalgınlığıma geldi şimdiki vereceğim link flashtool ile yüklemeniz gereken rom. Yukarıda verdiğim twrp ile yükleniyor karışmasın. Tekrardan kusura bakmayın. Linkten mi Note 3 Global Stable yazan romu indirmelisiniz

Sorunuza gelecek olursak. Yukarıda anlattığım işlemleri hatasız yaparsanız evet her şey fabrikadan çıktığı gibi olur. Tek fark bootloader kilidini açtığımız için cihaz kilitli olmaz. :)
Hocam Çin sitesine yönlendirdi :)
Tamamdır buldum :)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Hocam Çin sitesine yönlendirdi :)
Tamamdır buldum :)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

İnen .tgz uzantılı arşivi 7zip programı ile çıkarmanızı öneririm. Şöyle bir durum da olabiliyor bazen. Arşivden çıkardığınız dosya klasör olarak gözükmüyorsa dosyanın uzantısı yoktur. İsim düzenleye tıklayıp dosya isminin sonuna .zip ekleyip kaydedin. Sonra o arşivi tekrar çıkarın. Yani arşiv içine arşiv ekleyebiliyorlar dosya boyutunu düşürmek için bilginiz olsun.

Oyla:
Üst Alt