Yardım Mi note 3 Lineage 16.0 Sorunları

ozenbun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bün
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Lineage16.0
Telefon Modeli
Mi note 3
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, son olarak lineage 16.0 yükledim. Sensörler miui10 yüklediğimden beri çalışmıyor zaten onu kabullendim. Ona çözüm var gibi bir şey ama çok da anlamadım.

Asıl sorunum kamera. Hem normal kamera hem de gcam fotoğraf çekmiyor. Ne ses tuşuyla ne de ortadaki shot tuşuyla. Tuş gri renk oluyor. Ekranda görüntü var kamera çalışıyor ama fotoğraf çekmiyor. Video çekiyor ama fotoğraf çekmiyor. Telefonu kapatıp açınca çalışıyor. Bir süre sonra yine gri tuş yine gri. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190610-185801_Kamera.png
    Screenshot_20190610-185801_Kamera.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 13

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
O halde farklı bir rom deneyin hocam ya da ondan önce farklı bir gcam sürümü deneyin

Oyla:

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Srock persist.img dosyasını yeniden flashlamayı deneyin. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız forumda anlatımı mevcut bulamazsanız haber verin link atarım.

Oyla:

ozenbun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bün
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Srock persist.img dosyasını yeniden flashlamayı deneyin. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız forumda anlatımı mevcut bulamazsanız haber verin link atarım.
Hocam persist.img yüklerken üç seçenek çıkıyor. Boot recovery ve system şeklinde. Yüklendiğinde sistemi komple bozuyor ve tekrar rom atmak zorunda kalıyorum. Tekrar MIUI 10a geçiş yaptım.

Oyla:

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Hocam persist.img yüklerken üç seçenek çıkıyor. Boot recovery ve system şeklinde. Yüklendiğinde sistemi komple bozuyor ve tekrar rom atmak zorunda kalıyorum. Tekrar MIUI 10a geçiş yaptım.

Sanırım yanlış yolu izliyorsunuz. Verdiğim linkteki yolu izlerseniz sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum...

Rehber - Persist Nasıl Yüklenir?

Oyla:

ozenbun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bün
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım yanlış yolu izliyorsunuz. Verdiğim linkteki yolu izlerseniz sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum...

Rehber - Persist Nasıl Yüklenir?
İlk secenekteki gibi yuklenmedi. Yazmaya korumali sanirim. Oyle bir uyari verdi. Twrpden yukledim ama bir sey degismedi. Ya persist img yanlis ya da ben yapamiyorum. Ama persist de dogru yerden indirdigime eminim. Etki etmedi maalesef.

Oyla:

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
İlk secenekteki gibi yuklenmedi. Yazmaya korumali sanirim. Oyle bir uyari verdi. Twrpden yukledim ama bir sey degismedi. Ya persist img yanlis ya da ben yapamiyorum. Ama persist de dogru yerden indirdigime eminim. Etki etmedi maalesef.

Size farklı bir twrp sürümü upload edip vereceğim o twrp ile deneyebilirsiniz. Biraz beklemeniz gerekecek ama kusura bakmayın pc başında değilim çünkü ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aşağıda verdiğim linkte persist.img uyumlu twrp var. Hangi miui sürümünü kullanıyorsanız önce o sürümün stock romuna geçiş yapın daha sonrasında bu twrp ile stock rom arşivinin içerisindeki persist.img dosyasını zipten çıkarıp bu twrp ile install menüsünden imaj flaslama yöntemi ile flashlayın. Sonrasında tekrar istediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz ancak dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Wipe işlemleri sırasında persist wipe sakın yapmayın!!! Aksi halde aynı problemleri yaşarsınız. Denedikten sonra işe yarayıp yaramadığını da belirtirseniz diğer arkadaşlara da yardımcı olabilir... Şimdiden kolay gelsin...

Son düzenleme:
Oyla:

ozenbun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bün
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
Size farklı bir twrp sürümü upload edip vereceğim o twrp ile deneyebilirsiniz. Biraz beklemeniz gerekecek ama kusura bakmayın pc başında değilim çünkü ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aşağıda verdiğim linkte persist.img uyumlu twrp var. Hangi miui sürümünü kullanıyorsanız önce o sürümün stock romuna geçiş yapın daha sonrasında bu twrp ile stock rom arşivinin içerisindeki persist.img dosyasını zipten çıkarıp bu twrp ile install menüsünden imaj flaslama yöntemi ile flashlayın. Sonrasında tekrar istediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz ancak dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Wipe işlemleri sırasında persist wipe sakın yapmayın!!! Aksi halde aynı problemleri yaşarsınız. Denedikten sonra işe yarayıp yaramadığını da belirtirseniz diğer arkadaşlara da yardımcı olabilir... Şimdiden kolay gelsin...

Miui10 kullaniyorum su an. Bunun stock romu derken o kismini anlamadim.

Oyla:
Üst Alt