Kullanmadığınız gereksiz sistem uygulamalarını kaldırabilir ve arka planda çalışması gerekmeyen uygulamalara pil tasarrufu kısıtlaması uygulayabilirsiniz.Android oreo güncellemesini yaptıktan sonraki günlerde şarjı çok hızlı tükenmeye başladı telefonu formatladım durum yine aynı yapabildiğim her şeyi yaptım ne yapmalıyım?
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilk iki gün benimde o şekildeydi tam şekilde şarj ettim pil tasarruf modunu açtım şu an gayet iyi gidiyor yani sabah 7 de sarjdan sokuyorum gece 12 gibi yüzde 45 lerde oluyorAndroid oreo güncellemesini yaptıktan sonraki günlerde şarjı çok hızlı tükenmeye başladı telefonu formatladım durum yine aynı yapabildiğim her şeyi yaptım ne yapmalıyım?
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temiz kurulum yapıp, üstte belirttiğimiz alternatif pil tasarruflarını uygulayabilirsiniz.Güncelle me den sonra telefon bekleme de daha fazla pil tüketiyor ekrandan çok daha fazla bir çözümü var mı acaba
Temiz kurulumu MiFlash ile mi yaptınız?temiz kurulum yaptım �lk günlerde sıkıntı yoktu şimdilerde herhangi bu uygulamadan atmaya başladı
hayır normal güncelleme geldi güncelleme yükledim fabrika ayarlarına resetlerim telefonu öyle yaniTemiz kurulumu MiFlash ile mi yaptınız?