- Adım
- Emrah
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 0
hocam linke baktım da mi flash tool ile kurulum anlatılıyor. twrp'den geçemez miyim? zip versiyonunu indirmiştim romun
Kullandığınız romdaki ekran şifresini kaldırıp, twrp üzerinden temiz kurulum ile geçebilirsiniz...hocam linke baktım da mi flash tool ile kurulum anlatılıyor. twrp'den geçemez miyim? zip versiyonunu indirmiştim romun
Bu güncelleme için uygun twrp varmıdır miui 10 gayet akıcı 8.1 de geldi güzelEmeğinize sağlık hocam, hayırlı uğurlu olsun
Bendede mi note 3 var güncellemeyi aldım. Bu güncelleme için uygun twrp varmıdır miui 10 gayet akıcı 8.1 de geldi güzel
resmi sitesinde neden yokTeşekkürler hocam.
Evet hocam kullanan arkadaşlar da görüşlerini yazarsa MIUI10'a geçmek isteyenler için konu faydalı olur.
Güncelleme geri çekildiğinden dolayı resmi siteye henüz yüklenmemiştir. Ancak yüklemek isterseniz konu başındaki linklerden indirip yükleyebilirsiniz.resmi sitesinde neden yok
neden geri çekildi bir sebebi varmı acabaGüncelleme geri çekildiğinden dolayı resmi siteye henüz yüklenmemiştir. Ancak yüklemek isterseniz konu başındaki linklerden indirip yükleyebilirsiniz.