Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GüncellemeMi Note 3 (jason) [MIUI10] [v10.2.2.0 OCHMIXM] Global Stabil Güncellemesi
Konunun 1.sayfasından güncellemeyi manuel indirip kurabilirsiniz.
Ayarlar-uygulamalar girip üstte bulunan arama kısmına güncelleyici yazıp çıkan uygulamanın tüm verilerini temizleyip tekrardan güncellemeyi kontrol edin...
manuel olarak direk indirip kuruyoruz değil mi ben aldığım günden bu yana telefona ne güncelleme geldiyse onu yaptım haricen hiçbir şey yapmadım Şu an 10.1.2 kullanmaktayım
manuel olarak direk indirip kuruyoruz değil mi ben aldığım günden bu yana telefona ne güncelleme geldiyse onu yaptım haricen hiçbir şey yapmadım Şu an 10.1.2 kullanmaktayım
evet arkadaşlar xiaomi mi note 3 unutmadı. portre modu çalışmıyordu oreo ile beraber çok güzel olmuş 8.1 gelmiş hayırlı olsun telefon gayet stabil herhangi bir sıkıntı yok iki üç gündür kullanıyorum batarya konusunda biraz tereddütlerim var belki de evham yapıyorum tam şarj edip kullandığım gibi kullanacağım şu anda bir sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca bluetooth kulaklık üzerinden müzik dinleyen arkadaşlar güncelleme ile beraber er kesilmeler donmalar kaybolmuş yani sorun giderilmiş belki batarya Bir tık daha şarjı yiyor olabilir
1. Tam ekran deneyimi için optimize edilmiş yeni MIUI
Doğa'nın seslerinden esinlenen yeni sesler
1. Sistem sesleri basitleştirildi ve akıllı filtreler uygulandı
2. Ortam seslerini dinlerken rahatlamak için bir dakikanızı ayırın. Orman, sahil, yaz gecesi, soba ateşi ve çiseleme sesleri arasından seçim yapabilirsiniz.
3. Hava durumu bilgileri ile akıllı alarmlar
Bir de bende bu özellikler yok. Bunları bir yerden aktif etmek mi gerekiyor.