Eğer burada anlatılanları daha önce yaparak yükleme yaptıysanız twrpden temiz kurulum yapacaksınız. Yeni versiyonu yükleyeceksiniz. Geldiğinde konuya ekleyeceğim zaten.Miui 11 geliyor Nasıl yapicaz biz yarın
Hesabınız bir telefon numarasıyla ilişkili değil diyor.merhaba kilidi açmak istediğimde mi unlock programından şöyle bir hata alıyorum. problemi nasıl aşabilirim?
"couldn't unlock cant unlock. your account isnt associated with a phone number"
En garanti yöntem benimde uyguladığım. Otg ile yüklemek. 10-15 lira civarında (type-c / usb) otg aparatı alarak bir flash yöntemiyle yüklemek.Merhaba hocam twrp yüleyip sıfırlama işlemini yaptım ama içine rom atamıyorum izin vermiyor kopyalanıyor diyor kalıyor ne yapmalıyım.
Bekleyin bence yakın zamanda Miui 11 gelecek.Eu rom stabil v10.4.1 kullanıyorum, 10.4.2 kurayım mı? yakın zamanda miui11 gelirmi bekleyelimmi?
Arkadaşlar suan dag basinda sayilirim hattim Vodafone e de cekiyor fakat yanimdaki arkadasin telefonu samsung j7 prime 4.5 g de cekiyor nasil oluyor bu is nete zor giriyorum.birde tercih edilen ag turu ayari ne olmalidir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bimcell bile lte de cekiyor yav