Resim içinde resim modunu diyorsun dimi. Aynen ya netflix te de bu sorunu yaşıyorum. Deli etti beni.Evetttt romu yükledim ama küçük ekran hatası YouTube da devam ediyor çözülmemiş
Opera kullanmıyorum. Ama vpn seçeneği bende duruyor ayarlarda.Bu son 10.4.2.0 sürümünde Opera (Opera Mini veya Opera Touch değil) kullanan var mı? Bende YouTube ve bu sitede sürekli çöküyor. Opera'yı kaldırıp yeniden kurdum ama sorun çözülmediği gibi VPN seçeneği de ayarlardan kayboldu. Eski 10.4.1.0 sürüm Roma döndüm ve sorun yaşamadım. Sizde durum nedir?
Evet ne yazıkki resim içinde resim hala bozuk. Ben ilk defa sadece romu silerek yükledim. Full yapmadım. Bu şekilde yani.Ya bende dört gözle küçük ekran sorunu düzelmiştir diye sevinmiştim.
Romu kuran arkadaşlar sadece romu silip mi kurdunuz, full wipe ile mi yaptınız.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10.4.1.0 da başladı problem yanlış hatırlamıyorsam 10.3.1.0 da yoktu. Android 9 dan sonra. 3.1 e geri döndüğümdede android 8.1 e düşümden ötürü depolama cihaz bul bilmemne hatası vermeye başladı. Tekrar 4.1.0 a geri dönmüştüm. Bir ümitle 4.2.0 ı yükledim erken geldi diye. Ondada düzelmemiş. İnşalla 4.3.0 da düzeltirler.Ben iki sefer üşenmeden yükledim resim içinde resim aynı. Dedim bende hata vardır ama maalesef.
Cevap için teşekkürler. Benim VPN ile kastettiğim opera'nın kendi VPN ayarları idi. 10.4.1.0 sürüm roma dönünce sorun kalmadı. 10.4.2.0 romda YouTube vanced gibi uygulamalar da sorun çıkardı. Ben de eski Roma döndüm.Opera kullanmıyorum. Ama vpn seçeneği bende duruyor ayarlarda.