Muhtemelen Mi6 Android 8 tam anlamıyla oturur ve daha sonra vereceklerdir diye düşünüyorum. Ama Çin tatili nedeni bu ay gelemez, Mart ayından sonra.Mi Note 3 İçin Android 8 Oreo ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?
Diğer marka/modeller almaya başlamış
kesinlikle 8 gelecekdir note 3'e hatta 9 da gelir bence yüksek ihtimal 10 bile gelir rahat olun xiaomi çok uzun süreler destek veriyorNot 3 alacağı kesin bir bilgi mi ? Mi Not 3 almayı düşünüyorum da...![]()
Teşekkürler dostum.. Cuma günü aldım migrostan, hadi hayırlısı bakalım... ilk Mi telefonumkesinlikle 8 gelecekdir note 3'e hatta 9 da gelir bence yüksek ihtimal 10 bile gelir rahat olun xiaomi çok uzun süreler destek veriyor
ilk mi4 kullanıyordum 3 yıl her güncellemeyi aldım.
Hayırlı olsun telefonunuz, Xiaomi ailesi hızla büyüyen ve inşallah asla pişman olmuyacağımız akılı telefon ve teknoloji pazarında çok güçlü bir şekilde devam edecek bir marka.benim ailem ile birlikte kullandığım dördüncü Xiaomi telefon çok memnunuz.tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Teşekkürler dostum.. Cuma günü aldım migrostan, hadi hayırlısı bakalım... ilk Mi telefonum) çok beğendim... valla
Nisan ayının ortalarında dağıtılacak MIUI 9.6 android 8, mi note 3 için . Miui resmi açıklaması.