Kesin bir bilgisi olan varsa bildirebilimi grlecekmi gelmiyc ekmiMi 5s ve Mi Note 3 üvey evlat bence. Kat kat düşük modellere güncelleme veren firma bu cihazları görmezden geliyor.
Kardeşim sen konuyu yanlış anlamışsın, konu; global rom olarak gelip gelmeyeceği..yoksa hazirandan beri her hafta Çin beta yayınlanıyor, 10 gün kadar önce de Çin Stabil olarak yayınlandı bile. Senin paylaştığın mi globe da, eu rom, miui pro gibi haftalık ÇİN romlarından türetilen Custom Romlar..Yani hiçbiri resmi değil.Xiaomi artık son günlerde üstüne basa basa kendi iç pazarı için ürettiği telefonlara Global Rom yüklenmemesini belirtiyor..Bu note 3 için de hayra alamet değil..Yani global rom gelmez ise kimse adamları suçlamasın..Adam diyor zaten ; "ben bunu iç pazar yani çin için ürettim, resmi olarak kendim dış pazara sürmedim, sana karşı bir sorumluluğum yok" diye..İlla miui10 oreo istiyorum diyorsan ; bl kilidini aç, twrp yükle sonrasında ister mi globe ister eu rom ister miupro vs..,bunlardan birinden yükle..ama tavsiye etmem..Miui 10 oreo ,bizim telefonların kamerasını rezil etmiş..Bunlarla yüklü dxomark yeniden test etse bırak 90 puanı,70 bile alamaz..ne ois doğru dürüsüt çalışıyor, ne pozlama ideal..bitirmişler caanım aleti ..Arkadaslar note 3 oreo guncellemesi alacak mi globe sitesinde adamlar stabil romu bile yayinlamislar muhtemelen bu ay sonu oreo gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Buyurun oreo guncellemesi almicak diyenlere gelsin... Miui 10 ile geliyor...