Nasıl bir üstünlüğü var ben size açıklayayım hemen Mi 8-6-mix 2 serisi snapdragon 800 serisi kullanıyor 835 ve 845
Note 3 ise 660 kullanıyor
Snapdragon 660 piyasada uzun süredir olan bir yonga seti ve tercih ediliyor
Optimizasyonu çok çok iyi ve haliyle rom uydurmak da zor olmuyor
Snapdragon 800 serisi amiral gemisi olunca optimizasyon daha uzun sürüyor
Mix 2 ve mi 8 çin stabil çıktı ayrıca
Görüyorum ki forumda çok kısıtlı bir süre takılıyorsunuz ve takıldığınız süre zarfında sürekli Xiaomi ile ilgili eleştiri yapıyorsunuz
Güncelleme desteği kesti
Android 10 vermedi
Kasıyor donuyor vs...
Öncelikle güncel bir cihaz kullanmıyorsunuz
Kullandığınız cihaz 2017, Eylül tanıtılmış bir model her özelliği alması mümkün değil
Sebebi ise bu bir planlı eskitmedir cihaz eskiyecek ki yenisini alacaksınız,bunun en büyük boyutunu androidde görüyoruz,her marka bunu yapıyor kaldı ki maalesef xiaomi de bu kervana dahil,diğer türlü yeni model satamaz.Hepimiz çok sevdiğimiz bir modelden vazgeçiyoruz
Ben Mi 6 cihazımdan güncelleme desteği kesildiği için Note 8'e geçtim performans olarak Mi 6 nın yanından geçemez ama ya güncelleme almayacaktım ya da performanstan ödün verecektim.
Planlı eskitme durumunu android bir telefon alarak göze almış olmanız gerek zaten
İkinci Olarak Mi Mix 2 Snapragon 835 kullanabilir ancak,yapay zekaya sahip bir işlemci değil,Kamerası günümüz modellerine yakın değil
Ekran teknolojisi yakın değil
Burda cihazı kötülemiyorum yanlış anlamayın sakın lakin her şeyin bir bedeli vardır
Bunları yazdım çünkü her gördüğüm mesajınızda bir isyan hissettim
Şikayetinizi giderebilecek çok da güzel iki önerim var
Birincisi
Cihazınıza downgrade yaparak memnun olduğunuz bir sürüme düşürebilirsiniz
İkincisi
Android Ekosisteminden uzaklaşarak kendinize apple bir cihaz satın alıp uzun yıllır sorunsuz kullanabilirsiniz.(Tabi bunun da fiyatı tuzlu ama her şeyin bedeli var maalesef
)
ya da bu şekilde her forumda cihazı kötülemeye devam edebilirsiniz karar taktir sizin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.