Yardım mi note 3 fastboot modda kalma

mutecan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi note 3
Konular
3
selam;

cihazımın bootloader ı kaldırmak için gerekli işlemleri gerçekleştirmiştim ve 1 hafta geçtikten sonra twrp yüklemek istedim gerekli dosyaları indirip driverleri kurdum ve usb hata ayıklamayı aktif ettim ve fastboot mdoa aldım fakat cihaz fastboot moddan çıkmıyor gerekli tuş kombinasyonlarını deneyerek wipe data7factory reset ile açmak istedim ve o zamadna the system has been destroyed hatası verdi tekrardan rom yüklemeye çalıştım ama gene yanıt alamadım nasıl bir yol izlemeliyim.
bu arada garanti dışı kalabilir önemli değil

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
19
dostum tel açılmadığı doğrulama yapamıyorum yani mesajlara yanıt veremiyorum indirdiğim dosya bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burda critical unlocked ın true olması gerek biliyorum hatta fastboot oem device-unlocked=1 yaptım fakat gene onay vermedi
attığın ss bootloader kilidin kapalı gözüküyor rom atamazssın telefona sen

Oyla:

mutecan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi note 3
Konular
3
Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Mi flash ile bir defa Clean all and lock seçili kalmış ise Bootloader tekrar kilitlenmiştir.
Cihazı Fastboot moda alarak tekrar Unlock işlemini yapınız. Daha önce açılan hesap ile aynı hesabı kullanır iseniz süre beklemeden açılması gerekir. Yoksa süreyi beklemek durumundasınız.
Unlock işleminden sonra Fastboot rom kurulum rehberindeki adımları takip ederek kurulum yapabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

mutecan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi note 3
Konular
3
Mi flash ile bir defa Clean all and lock seçili kalmış ise Bootloader tekrar kilitlenmiştir.
Cihazı Fastboot moda alarak tekrar Unlock işlemini yapınız. Daha önce açılan hesap ile aynı hesabı kullanır iseniz süre beklemeden açılması gerekir. Yoksa süreyi beklemek durumundasınız.
Unlock işleminden sonra Fastboot rom kurulum rehberindeki adımları takip ederek kurulum yapabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
dostum sen varya adamsın tekrar bootloader kilidini açtım ve rom yükleme baaşaralı oldu clear all and lock dan dolayı kapandığını kimse bilmiyordu ve tekrar yükleyebileceğimi şuan telefonun kurulum işlemini yapıyorum eline emeğine bilgine sağlık çok sağol.

Oyla:
Üst Alt