Yardım Mi Note 3 bildirim açıklamaları

pathfinderperfect

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Merhabalar. Ben mi note 3 aldım. Cihazdan gerçekten çok memnunum ancak bildirimler konusunda cidden çok saçma sorunlar yaşıyorum. Bildirimleri alıyorum bildirim almada hiçbir sorunum yok. Ancak mesela telefon elimde açıkken whatsapptan mesaj geldiğinde bir bildirim kutusu aşağıya inmiyor. Notification pop-out yok yani. Yukarıda bildirim simgesi çıkıyor ancak pop out yok.
Ayrıca örneğin 3-4 kişi den farklı mesaj aldığım zaman bu mesajları diğer telefonlarımda bildirim çubuğumda açıp görebiliyordum. Ancak burda olmuyor. Kilit ekranında da görebiliyordum eski telefonumda. Şimdi telefon açıkken bile sadece kaç kişiden kaç mesaj olduğunu görebiliyorum. Normalde her şeyi görebilmem gerekiyor. Bu bana özel bir sorun mu yoksa arayüz mü bozuk

babareis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
6
Merhabalar. Ben mi note 3 aldım. Cihazdan gerçekten çok memnunum ancak bildirimler konusunda cidden çok saçma sorunlar yaşıyorum. Bildirimleri alıyorum bildirim almada hiçbir sorunum yok. Ancak mesela telefon elimde açıkken whatsapptan mesaj geldiğinde bir bildirim kutusu aşağıya inmiyor. Notification pop-out yok yani. Yukarıda bildirim simgesi çıkıyor ancak pop out yok.
Ayrıca örneğin 3-4 kişi den farklı mesaj aldığım zaman bu mesajları diğer telefonlarımda bildirim çubuğumda açıp görebiliyordum. Ancak burda olmuyor. Kilit ekranında da görebiliyordum eski telefonumda. Şimdi telefon açıkken bile sadece kaç kişiden kaç mesaj olduğunu görebiliyorum. Normalde her şeyi görebilmem gerekiyor. Bu bana özel bir sorun mu yoksa arayüz mü bozuk
Öncelikle cihazınız hayırlı olsun. Bildirimi 2 parmakla aşağı çekmeyi denediniz mi ?

Edit: Tavsiyem zaten yazılmış yeni gördüm.

Oyla:

pathfinderperfect

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Hocam fiyat konusunda yanlış bir politika izlediler içinde sd660 varken mi6 ile benzer fiyattan Türkiye ye geldi 1500 lira bandında olsaydı eminim çok tutardı, neyse ki yazılım desteği ile kamera performansı bu durumu bir nebze kurtarıyor.
Haklısınız aslında evet ama ekran mi6'dan büyük kamerası daha iyi olduğu için fiyatı mi6'ya yaklaşması da normal değil mi? Arada 200 liralık da bir fark var aslına bakarsanız.

Oyla:

ssleqendss

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Sarı
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
10
Haklısınız aslında evet ama ekran mi6'dan büyük kamerası daha iyi olduğu için fiyatı mi6'ya yaklaşması da normal değil mi? Arada 200 liralık da bir fark var aslına bakarsanız.
Evet hocam dediğim gibi zaten kamerası fiyatı kurtaran nokta, ayrıca mavi seçeneği de olunca gayet uygun buldum ben de, sadece kamerayı saymazsak fiyat performans açısından fiyatının biraz fazla olduğunu düşünüyorum. Ama eminim ki bir kaç aya kalmaz 1500 seviyelerine inecektir, o zaman gerçekten baya bir ünlenir.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

pathfinderperfect

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Gerçekten şuan telefondaki tek derdim güncelleme olayı. Performansı beni fazlasıyla tatmin etti her konuda. Kaldı ki sd660 sd821 ile yarışır bir performans gösteriyor. Şu güncelleme olayı çözüme bağlanırsa(arayüz güncellemesi, oreo güncellemesi vb) gerçekten ilk defa bir telefonu herkese tavsiye edebilecek duruma gelicem.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Kilit ekranında bildirim içeriklerini görüntülemek için Ayarlar/Kilit Ekranı & Parola / Gelişmiş seçenekler altından kilit ekranında seçeneğine tıklayın ve tüm bildirimleri göster seçeneğini işaretleyin.

Gelen bildirimlerin içeriğini görüntülemek için iki parmağınızla bildirimi aşağıya çekin.

Bildirimden yanıtlama özelliği ise MIUI 9'un ilerleyen sürümleri ile beraber gelecek bir özellik.

Oyla:

xiomialmakiçincantangenç

XİOMİ SEVER :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
discovery
Konular
9

hocam hayırlı olsun hadi geliyor :)
[doublepost=1516265940,1516265877][/doublepost]
hocam hayırlı olsun hadi geliyor :)

Oyla:

olkanuver

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olkan
Cihazım
Note 3
Meslek
Basın - Yayun
Konular
4
Dostlar benim note 3te de whatsap mesajları geç geliyor yada tesadüfen girince düşüyor, neyi ayarlamam lazım bunun için ?
[doublepost=1517170071,1517169386][/doublepost]Dostlar benim note 3te de whatsap mesajları geç geliyor yada tesadüfen girince düşüyor, neyi ayarlamam lazım bunun için ?

Oyla:

Krmmrt34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Samaung c9 p
Konular
0
Aslinda benimde bildirimle alakali bir sorunum var mi 6x kullaniyorum siteden dosya yuklemek istedigimde bildirim cubugunda dosya yuklenirken bildirim gorunmuyor birturlu cozemedim sorunu dosya iniyormu inmiyormu iniyorsa hangi asamada goremiyorum yardim ederseniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kilit ekranında bildirim içeriklerini görüntülemek için Ayarlar/Kilit Ekranı & Parola / Gelişmiş seçenekler altından kilit ekranında seçeneğine tıklayın ve tüm bildirimleri göster seçeneğini işaretleyin.

Gelen bildirimlerin içeriğini görüntülemek için iki parmağınızla bildirimi aşağıya çekin.

Bildirimden yanıtlama özelliği ise MIUI 9'un ilerleyen sürümleri ile beraber gelecek bir özellik.
Aslinda benimde bildirimle alakali bir sorunum var mi 6x kullaniyorum siteden dosya yuklemek istedigimde bildirim cubugunda dosya yuklenirken bildirim gorunmuyor birturlu cozemedim sorunu dosya iniyormu inmiyormu iniyorsa hangi asamada goremiyorum yardim ederseniz sevinirim

Oyla:
Üst Alt