- Adım
- Onur
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 2
Merhabalar. Ben mi note 3 aldım. Cihazdan gerçekten çok memnunum ancak bildirimler konusunda cidden çok saçma sorunlar yaşıyorum. Bildirimleri alıyorum bildirim almada hiçbir sorunum yok. Ancak mesela telefon elimde açıkken whatsapptan mesaj geldiğinde bir bildirim kutusu aşağıya inmiyor. Notification pop-out yok yani. Yukarıda bildirim simgesi çıkıyor ancak pop out yok.
Ayrıca örneğin 3-4 kişi den farklı mesaj aldığım zaman bu mesajları diğer telefonlarımda bildirim çubuğumda açıp görebiliyordum. Ancak burda olmuyor. Kilit ekranında da görebiliyordum eski telefonumda. Şimdi telefon açıkken bile sadece kaç kişiden kaç mesaj olduğunu görebiliyorum. Normalde her şeyi görebilmem gerekiyor. Bu bana özel bir sorun mu yoksa arayüz mü bozuk
Ayrıca örneğin 3-4 kişi den farklı mesaj aldığım zaman bu mesajları diğer telefonlarımda bildirim çubuğumda açıp görebiliyordum. Ancak burda olmuyor. Kilit ekranında da görebiliyordum eski telefonumda. Şimdi telefon açıkken bile sadece kaç kişiden kaç mesaj olduğunu görebiliyorum. Normalde her şeyi görebilmem gerekiyor. Bu bana özel bir sorun mu yoksa arayüz mü bozuk