- Adım
- Guven
- Cihazım
- Redmi K60
- Konular
- 36
Merhaba arkadaslar xiaomi mi note 3 aptx destlekliyormu
Anladım teşekkür ederim. Bende magisk var modülü kursam olur mubluetooth kulaklıklarda ki ses kalitesini fazlasiyla ayni kalitede kulaklikla dinleyebiliyorsun.yani aptx destkli kulaklik aldinmi arabada ki ses sisteminde dinledgin kalitede bir deneyim sunuyor sana
Rootlayarak aptx oluyormu o konuda yardimci olamiyacagim kusura bakma diger arkadaslar belki yardimci olabilirlerAnladım teşekkür ederim. Bende magisk var modülü kursam olur mu
TeşekkürlerRootlayarak aptx oluyormu o konuda yardimci olamiyacagim kusura bakma diger arkadaslar belki yardimci olabilirler
Hocam magiskten yapılıyor ise bu aptx dosyasını nerden bulabiliriz? Magiskten yapıldığı gibi twrpden de flashlayabiliriz değil mi hocam? TeşekkürlerÇok kolay aslında arkadaşlar rootlayıp magiskten indirip yüklemek kadar basit bişey
Tüm telefonlarda 64 bit olan destekliyor diye biliyorum.
Aptx ya da bu teknolojilerin en yenisinden olan LDAC bile tiz frekanslarda kaliteli bir kablolu kulaklığa yaklaşamıyor. Yabancı kaynaklarda yapılan testler vardı. AptxHD ile bile tiz frekansların neredeyse yarısı kayboluyordu.Bu konuyla ilgilenen/deneyen varmı?
Arkadaşlar Merhaba,
mi5s plus telefonumda, geliştirici seçeneklerinden aptxhd vb. kısımları seçiyorum. Çıkıp aynı ayarlara tekrar girdiğimde eski halini alıyor. MIUI 10 global rom kullanıyorum. Custom rom harici bu özellikler kullanılabiliyor mu?