Soru Mi Note 2 Kullanıcı Yorumları

Berkerm4n

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
berkerm4n
Cihazım
mi 5s plus
Konular
3
Bu telefon hakkında Türkçe kaynaklarda çok fazla bilgi yok. Telefonu kullananlar kronik sıkıntıları varsa belirtip cihaz görüşlerini yazarsa benim gibi almak isteyenlere de bir referans olmuş olur

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Maalesef xiaomi satan hic magaza bilmiyorum. İstanbul Avrupa tarafında bildiğiniz bir yer var mı sizin?

Sitemizin market bölümünden veya Sirkeci'de yer alan Cepport mağazasından inceleyerek alabilirsiniz hocam.

Diğer yandan haklısınız cihaz için sadece tanıtım konuları mevcut ve sorun konusu neredeyse yok... Zannediyorum bu durum kullanıcıların ne kadar memnun kaldıklarının ve cihazların ne kadar sıkıntısız cihazlar olduğunun bir kanıtı :)

Oyla:

Nemenem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cemil
Cihazım
lumia 830
Konular
0
Sitemizin market bölümünden veya Sirkeci'de yer alan Cepport mağazasından inceleyerek alabilirsiniz hocam.

Diğer yandan haklısınız cihaz için sadece tanıtım konuları mevcut ve sorun konusu neredeyse yok... Zannediyorum bu durum kullanıcıların ne kadar memnun kaldıklarının ve cihazların ne kadar sıkıntısız cihazlar olduğunun bir kanıtı :)

Bende bı ara ugramak istiyorum cepporta hiç bilmediğim ama almak istediğim telefonlari görme firsatinin olduğu nadir yerlerden biri. Note2 ellerinde vardır ins.

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Buzul grisi hakkında bilgisi olan varmı türkiyede h,iç bir satıcıda görmedim .?

Oyla:
Üst Alt