Mi Note 2 Global farkı.

windshair

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi note 2
Konular
1
Global versiyon la global rom farklı hocam.

Telefon global versiyon değil ise siz zaten 64 gb almışsınız, global değil demek bu vodafone da 4g kesinlikle yok.

3g çalışır sorun yok, ben de iki gündür minote 2 mevcut 64 gb , Türkçe global developer rom yüklü , stable rom çıkmadı henüz. Telefonda türkçe mevcut bu nedenle.
teşekkürler. alırken global versiyon olmadığını bilerek aldım zatende rom ile bu işi çözeriz sanmıştım. farklı modem mi var acaba *

BlackLeaF

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Iphone - 5
Konular
1
teşekkürler. alırken global versiyon olmadığını bilerek aldım zatende rom ile bu işi çözeriz sanmıştım. farklı modem mi var acaba *

benim bildiğim kadarıyla global olmayan sürümlerde her band yok , romla çözüleceğini sanmıyorum.

windshair

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi note 2
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu gün note2 ile 4. Günüm. Önceki mesajlara bakarsak vodafoneda kesinlikle 4gnin çalışmadığını söylüyorlardı. Sağolsunlar şu an şehrimde bi çok noktada 4gnin çalıştığını farkedip mutlu oldum. Cihaz ilk geldiğinde denemiştim hat yok uyarısı alınca 4gyi kapatıp olmasın madem demiştim. Bu gün lte öncelikli ayara aldım ve canavar gibi bağlandığını farkettim. Bu düzeltmeyi bu yüzden borç bildim. Eski telefonom z3 4g destekliydi ve o nerde 4g ile bağlanıyorsa note 2de de durum aynı.

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu gün note2 ile 4. Günüm. Önceki mesajlara bakarsak vodafoneda kesinlikle 4gnin çalışmadığını söylüyorlardı. Sağolsunlar şu an şehrimde bi çok noktada 4gnin çalıştığını farkedip mutlu oldum. Cihaz ilk geldiğinde denemiştim hat yok uyarısı alınca 4gyi kapatıp olmasın madem demiştim. Bu gün lte öncelikli ayara aldım ve canavar gibi bağlandığını farkettim. Bu düzeltmeyi bu yüzden borç bildim. Eski telefonom z3 4g destekliydi ve o nerde 4g ile bağlanıyorsa note 2de de durum aynı.
B20 bandı özel bir LTE bandı sanırım, mesela HTC ONE M9'DA da yok ama 4G son sürat bağlanıyor, B20 bandı 800mhz olarak geçiyor bu da LTE nin uzak bölgeler yada dağlık bölgeler için olan versiyonu sanırım

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Artık yazmaktan gına geldi.
B20 BANDI OLMAYAN CİHAZLARDA 4G KULLANILMAZ DİYE BİR DURUM YOK. SADECE VODAFONE KULLANAN KİŞİLER, VODAFONE AĞIRLIKLI OLARAK B20 KULLANDIĞI İÇİN (SADECE B20'Yİ KULLANMAK İLE AĞIRLIKLI OLARAK KULLANMAK ARASINDA ÇOK FARK VAR, LÜTFEN İKİSİ ARASINDAKİ FARKI İYİ ANLAYIN) KAPSAMA ALANI DAHA AZ. BU NEDENLE BU OPERATÖRDE SORUNLAR YAŞANABİLİR. YAŞANIR DEĞİL, YAŞANABİLİR.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Vodafone'un iddiasına göre daha fazla yere 4G ulaştırmak için 800 bandını kullanıyorlar bu durumda 800 bandı olmayan cihazlar Vodafone'un 800 bandında yayın yaptığı yerde 4G çekmez.
Mesela ben Türk Telekom kullanıyordum 4G çekiyordu ama geçen gün Vodafone'a geçtim bir çok yerde 4G yok tabi bir kaç kere çektiğini gördüm. LTE öncelikli yaptığım zaman Vodafone'un 800 bandında 4G yayını yaptığı yerde 3G çeker eğer 800 bandı dışında yayın yaparsa o zaman 4G çeker.

Türk Telekom'dan memnundum ama ilginç bir durum yaşadım. Tarifemin DK sayısı düşürülüp SMS sayısı arttırılıp üstüne bir de fiyatı arttırınca kıl oldum. İnterneti arttırsalar tamam diyeceğim de ayda 10 tane bile kullanmadığım SMS'i arttırıp DK düşürüp fiyat arttırınca Vodafone'a geçtim. 4G benim için önemsiz çünkü hala 1 GB internetli paketleri bile utanmadan çok yüksek fiyatlara satıyorlar. O kadar 4G dediler hala 1-2 GB gibi paketleri sunmak bile utanç verici bir durum..

Redmi Note 3 cihazımdan gönderildi

qambL

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berke Küçüky
Cihazım
Mi Note 2
Konular
2
Merhaba arkadaşlar ilkkez Xiaomi kullanıyorum. Bugun Mi note 2 satın aldım. Hattımı takınca hat direk 4g başlıyor. 2 dakika sonra H+ ya düşüyor. Hattım Turkcell bunun çözümü mevcut mudur? Global rom yüklendiği zaman düzelir mi ? Şuan içinde Türkçe rom yüklü. Şimdiden teşekkürler

musti-sa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
XİAOMİ MİMAX
Konular
0
Merhaba arkadaşlar ilkkez Xiaomi kullanıyorum. Bugun Mi note 2 satın aldım. Hattımı takınca hat direk 4g başlıyor. 2 dakika sonra H+ ya düşüyor. Hattım Turkcell bunun çözümü mevcut mudur? Global rom yüklendiği zaman düzelir mi ? Şuan içinde Türkçe rom yüklü. Şimdiden teşekkürler
telefonu nereden edindiniz fiyat bilgisi yazarmısınız. bende almayı düşünüyorum.

KARESİ

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÜMİT GÜNDÜZ
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
MAKİNİST
Konular
0
evet qambL hocam nereden temin ettiniz??? ..ben de 6 /128 global buzul gri istiyorum ama ...

qambL

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berke Küçüky
Cihazım
Mi Note 2
Konular
2
Üst Alt