Mi Note 2 Global farkı.

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Arkadaşlar yakın zamanda Mi note 2 siparişi vermeyi düşünüyorum 64 luk bana fazlasıyla yeter. 128 likte global seçeneği var band haricinde başka bir fazlası var mı ? (Global rom işi hallolur bir şekilde nede olsa ) İstanbul içinde olduğum için ve turkcell kullandığım için pek sorun yaşayacağımı sanmıyorum . Mi 5s in 4g kullanımından çok memnunum .
128 lik global 640$
64 lüks ise 512$
(siparişi Kuveyt e verip oradan bir tanıdığım getirecek , alıcı aradan çıkınca çok uyguna geliyor fiyat . Maalesef hem bu forumda hem sahibinden de çok abartılı karlar koyup insanları yurt dışı cihazı almaktan vazgecirecekler zamanla. 300$ lik telefonlar 500$ satılıyor sanırsın distribütör garantisi veriyorlar )

ayuming

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
redmi note 3
Meslek
Elektronik
Konular
18
Evet forumda 780 veriliyor redmi note 3 pro imei siz ben imei kilifli camli kulaklikli 750 ye aldim 3 tane kardeslerime kendimede redmi note 4 aldim ayni sekilde 760 tl note 4 de indirim yaptirdim

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar yakın zamanda Mi note 2 siparişi vermeyi düşünüyorum 64 luk bana fazlasıyla yeter. 128 likte global seçeneği var band haricinde başka bir fazlası var mı ? (Global rom işi hallolur bir şekilde nede olsa ) İstanbul içinde olduğum için ve turkcell kullandığım için pek sorun yaşayacağımı sanmıyorum . Mi 5s in 4g kullanımından çok memnunum .
128 lik global 640$
64 lüks ise 512$
(siparişi Kuveyt e verip oradan bir tanıdığım getirecek , alıcı aradan çıkınca çok uyguna geliyor fiyat . Maalesef hem bu forumda hem sahibinden de çok abartılı karlar koyup insanları yurt dışı cihazı almaktan vazgecirecekler zamanla. 300$ lik telefonlar 500$ satılıyor sanırsın distribütör garantisi veriyorlar )
Bildiğim kadarıyla B20 bandı global versiyonda açık geliyor. Diğer operatörleri çok etkilemiyor ama Vodafone kullanıcıları illaki her yerde ben 4G kullanmak istiyorum diyorsa B20 olmalı.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla B20 bandı global versiyonda açık geliyor. Diğer operatörleri çok etkilemiyor ama Vodafone kullanıcıları illaki her yerde ben 4G kullanmak istiyorum diyorsa B20 olmalı.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda mi5s kullanıyorum 4g de sıfır sorun. Bundada 20 bandı kapalı galiba.. O zaman global almam için hiçbir sebep yok anlaşılan. Teşekkürler.
Bu arada turkcell kullanıyorum.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Şu anda mi5s kullanıyorum 4g de sıfır sorun. Bundada 20 bandı kapalı galiba.. O zaman global almam için hiçbir sebep yok anlaşılan. Teşekkürler.
Bu arada turkcell kullanıyorum.

Siz zaten olayı çözmüşsünüz ama konuyu okuyan diğer arkadaşlar için de bir özet yazalım...

Turkcell kullanıcısı iseniz global versiyona gerek yok. Zaten her yerde çekiyor.
Turk telekom kullanıcısı iseniz olsa da olur olmasa da... 4G çekiminde ciddi bir fark olmayacaktır.
Vodafone kullanıcısı iseniz 4G için global versiyon almanız gerekir fakat bu kadar fark vermek yerine adam gibi bir operatöre geçmek çok daha mantıklı olur.

Silvercold

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Silvercold
Cihazım
Galaxy s4
Konular
0
Bende Mi Note 2 almak istiyorum ama nasıl ve hangisi alacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Şunu sormak istiyorum benim çift hattım var. Biri Turkcell diğeri Vodafone. Ne yapmam lazım global versiyona bakmama gerek var mı gerek yok mu ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bende Mi Note 2 almak istiyorum ama nasıl ve hangisi alacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Şunu sormak istiyorum benim çift hattım var. Biri Turkcell diğeri Vodafone. Ne yapmam lazım global versiyona bakmama gerek var mı gerek yok mu ?

Bence globale gerek yok hocam. Her iki hattı da 3g ile kullanabilirsiniz. Sadece vodafone 4g'de sıkıntı çıkartabilir. Bu durumda da 4g hızına ihtiyacınız olacaksa Turkcell'in internetini kullanırsınız.

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Siz zaten olayı çözmüşsünüz ama konuyu okuyan diğer arkadaşlar için de bir özet yazalım...

Turkcell kullanıcısı iseniz global versiyona gerek yok. Zaten her yerde çekiyor.
Turk telekom kullanıcısı iseniz olsa da olur olmasa da... 4G çekiminde ciddi bir fark olmayacaktır.
Vodafone kullanıcısı iseniz 4G için global versiyon almanız gerekir fakat bu kadar fark vermek yerine adam gibi bir operatöre geçmek çok daha mantıklı olur.
Peki Mi Mix'de durum nasıl?

windshair

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi note 2
Konular
1
dün siparişini verdiğim p.tesi elime geçicek mi note 2 64gb için sanırım kötü bi haber .global rom sanırım henüz yok. ve vodafone kullanıyorum daha kötüsü 1 yıl taahütüm var. hadi lte kullanmayıvereyim 3g demi çalışmaz *satıcı türkçe rom yüklü demişti bu durumda yoldaki telefonda türkçede yok. yanlışım varsa düzeltirseniz veya bu soruna çare bilen varsa çok minnetttar olurum.

BlackLeaF

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Iphone - 5
Konular
1
dün siparişini verdiğim p.tesi elime geçicek mi note 2 64gb için sanırım kötü bi haber .global rom sanırım henüz yok. ve vodafone kullanıyorum daha kötüsü 1 yıl taahütüm var. hadi lte kullanmayıvereyim 3g demi çalışmaz *satıcı türkçe rom yüklü demişti bu durumda yoldaki telefonda türkçede yok. yanlışım varsa düzeltirseniz veya bu soruna çare bilen varsa çok minnetttar olurum.

Global versiyon la global rom farklı hocam.

Telefon global versiyon değil ise siz zaten 64 gb almışsınız, global değil demek bu vodafone da 4g kesinlikle yok.

3g çalışır sorun yok, ben de iki gündür minote 2 mevcut 64 gb , Türkçe global developer rom yüklü , stable rom çıkmadı henüz. Telefonda türkçe mevcut bu nedenle.

Üst Alt