Soru Mi Note 10'dan Poco F2 Pro'ya geçilir mi?

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Herkese iyi forumlar. Note 9 pro dan mi note 10'a geçtim. Kamera olarak, ekran olarak eşsiz. Fiyat sebebinden dolayı hep yurt dışı kayıtsız cihazlar alıyorum. Mi note 10 medya olarak çok hoşuma gitsede performans olarak beğenmiyorum. Klavye de yazı yazarken bile cihaz takılır gibi oluyor. Bir sürü rom denedim, temiz kurulum yaptım(hepsi miui 12 idi) ama sonuç yine aynı. Miui 11 deneyimleyecegim sorun düzelmez ise poco f2 pro ya geçmeyi düşünüyorum. Hemen hemen aynı fiyat segmentinde cihazlar. Geçiş için ne önerirsiniz?

iskenderkebap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
18
Ben 9 ay oldu mi note 10 kullanıyorum, ama sattım poco f2 sipariş verdim daha gelmedi. Birazda performansın tadına bakalım kamera da çok fark etmez bence öyle ufak tefek şeyler artık telefonlar hep iyi çekiyor.
Deneyimlerinizi bekliyorum.

Oyla:

Burak erol

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
0
Herkese iyi forumlar. Note 9 pro dan mi note 10'a geçtim. Kamera olarak, ekran olarak eşsiz. Fiyat sebebinden dolayı hep yurt dışı kayıtsız cihazlar alıyorum. Mi note 10 medya olarak çok hoşuma gitsede performans olarak beğenmiyorum. Klavye de yazı yazarken bile cihaz takılır gibi oluyor. Bir sürü rom denedim, temiz kurulum yaptım(hepsi miui 12 idi) ama sonuç yine aynı. Miui 11 deneyimleyecegim sorun düzelmez ise poco f2 pro ya geçmeyi düşünüyorum. Hemen hemen aynı fiyat segmentinde cihazlar. Geçiş için ne önerirsiniz?
Iyi günler
Deneyimlerinizi bekliyorum.
Iyi günler bende poco f2 almayı düşünüyorum yurtdışı kayıtsız siz hep kayitsiz cihaz kullandım dediginiz için bilgi almak istedim bu kacinci cihaz kapanma olmaz dime birde sebeke sorunu olurmu cvbuniza göre cihaz alacağım teşekkürler

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Geçişi yaptım. Hız olarak aşırı fark etti. Note 10 swiftkey de yazı yazarken bile kasıyor gibi hissettiriyordu. Kamera olarak da öyle ahım şahım fark yok aralarında. Bence geçilir.

Oyla:

ArestoMomentum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
R. Note 5 Ai
Meslek
Fzt.
Konular
4
Geçişi yaptım. Hız olarak aşırı fark etti. Note 10 swiftkey de yazı yazarken bile kasıyor gibi hissettiriyordu. Kamera olarak da öyle ahım şahım fark yok aralarında. Bence geçilir.
Hocam kağıt üzerinde de incelemelerde de kamerada ahım şahım fark var ne yazık ki sizin beklentinize de bağlı tabi :) Ben de 2 sinden birini mutlaka alıcam bu aralar ama henüz karar veremedim.

Oyla:

iskenderkebap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
18
Hocam kağıt üzerinde de incelemelerde de kamerada ahım şahım fark var ne yazık ki sizin beklentinize de bağlı tabi :) Ben de 2 sinden birini mutlaka alıcam bu aralar ama henüz karar veremedim.
Performans olarak poco önde duruyor kamera açısından hangisini değerli buldunuz acaba ?

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Hocam iki cihazı da kullandım. Note 10 tamam güzel çekiyor ama işlemesi o kadar uzun sürüyor ki. Kamera dan soğuyor insan.

Oyla:

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
10
ben de mi note 10 kullandım 5 ay kadar kamera ve şarj efsane ama performans düşük o cihaz onu haketmiyor poco f2 bütün açıkları kapatmasada pil ve kamera konusunda yine de geçilir ve geçtim pişmanmıyım asla

Oyla:

ragist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismet
Cihazım
POCO F2 PRO 256
Meslek
Backend Developer
Konular
2
Merhabalar, Poco f2 pro almayı düşünüyorum fakat bu telefonda imei repair yok diyorlardı ne oldu en son durum ne? Custom ROM çıkar mı ilerde o yönden de bi sıkıntısı var gibi anlayamadım:?

Oyla:

Taludze

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Konular
0
Merhabalar, Poco f2 pro almayı düşünüyorum fakat bu telefonda imei repair yok diyorlardı ne oldu en son durum ne? Custom ROM çıkar mı ilerde o yönden de bi sıkıntısı var gibi anlayamadım:?
bizzat 6 ay kadar note 10 kullandım fakat çoğu arkadaşın da dediği gibi o kameraya o işlemci hiç olmamış. arkadaşın birisi swiftkeyden bahsetmiş bence kesinlikle doğru demiş, klavyede bile yazarken donmuyordu ama sanki böle takılıyor gibi bi hissiyat veriyordu. poco f2 pro gerçekten çok seri telefon. mi note 10 kamerası ne kadar iyi olursa olsun işlemci yavaş olduğu için, insan o kameradan soğuyordu.

bu arada imei rep geldi dostum istersen bana özelden yaz konu ile ilgili yardımcı olurum.

Oyla:

cotstatiyan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cotsta
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mühendis
Konular
1
Bende 2 telefon arasında gidip geliyorum. Aslında mi 8 kullanıcısının. Note 10 liste mı alsam Poco f2 mi alsam diyodum. Ama anlaşılan hepibiz PoCo f2 daha iyi diyorsunuz, peki şarj konusu ne durumda? Mi8 şarj olarak çok üzmeye başladı

Oyla:
Üst Alt