- Adım
- Yasin Yüceso
- Cihazım
- Mi note 10
- Konular
- 5
Wifi bu telefonda yaşıyorum sadece bu sorunu wifi başka cihaza göre çok az çekiyo bi ayarı felan varmı
Telefon destekliyor, sizin modemden kaynaklıdır o zaman. Modeminiz nedir?Bende wifi 5 ghz yok maalesef zeten 5ghz öyle onda sıkıntı yok önemli olan 2.4 ghz deki performansı en azından benim için
Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Modem modeli huawei hg658 v2
Sorun modemden değil sorun modemden olsaydı diğer tekefonlarda da aynı olurdu. Neden diyer telefonlarda farklı ki?
Evet modem de 5 ghz i destekliyor. Modem arayüzünden kontrol edin 5ghz kapalı olabilirModem modeli huawei hg658 v2
Sorun modemden değil sorun modemden olsaydı diğer tekefonlarda da aynı olurdu. Neden diyer telefonlarda farklı ki?
Evet yokmuş 5 GHz.Eğer sizdeki model buysa 5ghz desteği yok modemin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Birbirimizi anlamıyoruz sanırım.
Reis herşey tamam anladım da bu diğer cihazlar neden 130mbps alıyor da benim mi note 10 pro 65mbps alıyor bana açıklar mısın?Pekala ben fikrimi söyledim sizde yok ondan değil dediniz siz neyi doğru biliyorsanız onu yapın yada uygulayın o zaman ben kısa ve öz söylüyorum elinizdeki telefon yeni nesil elinizdeki modem ise eski nesil eski nesil modem yeni nesil telefonla uyumlu çalışmıyor benim anladığım bu yok siz hayır öyle değil diyorsanız
sizin bileceğiniz iş.