- Adım
- Yasin Yüceso
- Cihazım
- Mi note 10
- Konular
- 5
Wifi bu telefonda yaşıyorum sadece bu sorunu wifi başka cihaza göre çok az çekiyo bi ayarı felan varmı
Satmak yerine fastboot rom yükleseydinizbu modelde sorun oluyor bende sorun olmuyor diye paldır küldür yapmıştım sırf o yüzden note 10 cihazı sattım note 10 pro aldım acı bir tecrübe edindim
Satmak yerine fastboot rom yükleseydiniz
fastboot u geçtim box ile bile yazılım yüklettim düzelmedi
Neyse hocam acı bir tecrübe olmuşfastboot u geçtim box ile bile yazılım yüklettim düzelmedi
Bu hangi modelDenediğim için biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
twrp den persist yedeğiniz varsa geri yüklerseniz sıkıntı olmuyor ama bilindik yöntem fastboot üzerinden persist yüklerseniz parmak izi çalışmaz oluyor
Bu bilgi benim wifim hakkında sağlıyor üzgünüm ama doğru wifi 4 kullanıyor. Sizde de aynı model varsa bakabilirsinizWifi özelliklerin
Bu bilgiyi kim söylediyse doğru değil. Bu model wifi 5 ile geliyor
5 ghz ağları görebiliyor musunuz tarayınca? Wifi sertifika sitesini buldum oradan baktım. Mi note 10 WiFi 11ac yi destekliyor, wifi 11ac wifi 5te varmış, wifi 4 te yoktur. Hangi uygulama ile baktınız ona?Bu bilgi benim wifim hakkında sağlıyor üzgünüm ama doğru wifi 4 kullanıyor. Sizde de aynı model varsa bakabilirsiniz
Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende wifi 5 ghz yok maalesef zeten 5ghz öyle onda sıkıntı yok önemli olan 2.4 ghz deki performansı en azından benim içineğer modeminiz 5ghz destekliyorsa wifi 5 ile bağlanır eğer sadece 2.4 ghz destekliyorsa wifi 4 ile bağlanır
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende wifi 5 ghz yok maalesef zeten 5ghz öyle onda sıkıntı yok önemli olan 2.4 ghz deki performansı en azından benim için
Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi