Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malesef imei kayıtlıya yetmiyor hocam. Diğer türlü de alınır mı sorun çıkarır mı bilmiyorum. Her türlü rom root işlemlerini yıllardır yapıyorum ama kayıtsız tel hiç almadığım için Redmi ye yöneldim
Yazılım işleri için mediatek işlemciden uzak durmak gerek. Rom root işlerini seviyorsanız Snapdragon işlemci almanız lazım Note 8 proya doğru düzgün rom bile yok hocam işlemciden dolayı
Yıllardır bilgisayar ve yazılım işleri ile biraz eksik ilgilenmişsiniz sanırım. Note 8 pro suya ve toza dayanıklı değil (ip 68 sertifikası yok), işlemci ise mediatek. Hellio G90t, sd 730g den üstün değil. Biraz daha araştırın isterseniz. Yani yanlış yönlendirme yapmayalım
Örneğin ben redmi note 8 pro ile mı note 10 arasında kaldım redmi note 8 proyu aldım. Yıllardır PC Android oyun uygulama yazılım işleriyle uğraşıyorum.Note 8 pro tavsiye ederim özellikleri çok iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tabi açıklayayım. Örneğin note 8 pro işlemci bakımından note 10 dan çok daha iyi.Ve suya ve toza dayanıklı note 8 pro.Note 10 da yok bu.
İçinde ki Google uygulamaları soun değilse (rehber, mesaj VS..) Mi note 10 tavsiye ederim. Özellikle şekil olarak çok güzel olmuş. Bi ara 9t ile takas düşündüm ama. Çentik ve Google uygulamari yüzünden vazgeçtim.
Yıllardır bilgisayar ve yazılım işleri ile biraz eksik ilgilenmişsiniz sanırım. Note 8 pro suya ve toza dayanıklı değil (ip 68 sertifikası yok), işlemci ise mediatek. Hellio G90t, sd 730g den üstün değil. Biraz daha araştırın isterseniz. Yani yanlış yönlendirme yapmayalım
Telefonunuz seviyorsunuz anladığım kadarı ile.
İçinde ki Google uygulamaları soun değilse (rehber, mesaj VS..) Mi note 10 tavsiye ederim. Özellikle şekil olarak çok güzel olmuş. Bi ara 9t ile takas düşündüm ama. Çentik ve Google uygulamari yüzünden vazgeçtim.
Bilmediğiniz konularda ne kadar yorum yapmayı seversiniz. 1. Note 8 pro toza ve suya dayanıklı sertifikaları mevcuttur.
2.Versus com sitesine girin orada Helio g90t ile snapdragon 730g karşılaştırması var. G90t nin fark attığını görebilirsiniz.Ben resmi verilere dayaniyorum kafamdan sallamiyorum.
Bilmediğiniz konularda ne kadar yorum yapmayı seversiniz. 1. Note 8 pro toza ve suya dayanıklı sertifikaları mevcuttur.
2.Versus com sitesine girin orada Helio g90t ile snapdragon 730g karşılaştırması var. G90t nin fark attığını görebilirsiniz.Ben resmi verilere dayaniyorum kafamdan sallamiyorum.
Fiyat farkını hakedecek ekstra bir özelliğini bulamadım ve tercihimi note 8 prodan yana kullandım. Bundan sonraki alacağım cihaz performans canavarı Mi10 pro.
Haklısınız hocam Redmi note 8 pro da ip 68 sertifikası var. Bunu koskoca dünya da tek bilmeyen var o da benim! Neyse size kolay gelsin. Siz yine de telefonu suya sokmayın. Muhtemelen ip 52 sertifikası buna dayanmaz.
Haklısınız hocam Redmi note 8 pro da ip 68 sertifikası var. Bunu koskoca dünya da tek bilmeyen var o da benim! Neyse size kolay gelsin. Siz yine de telefonu suya sokmayın. Muhtemelen ip 52 sertifikası buna dayanmaz.