Anket Mi Note 10 vs Redmi Note 9 Pro

Mİ6 dan sonra sizce hangisini almalıyım?

• Redmi Note 9 Pro -Garantili ve imei kayıtlı

• Mi Note 10 -Garantisiz ve imei kayıtsız

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19

Gurkan akman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürkan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Meslek
Uzman
Konular
4
Haklısınız hocam Redmi note 8 pro da ip 68 sertifikası var. Bunu koskoca dünya da tek bilmeyen var o da benim! Neyse size kolay gelsin. Siz yine de telefonu suya sokmayın. Muhtemelen ip 52 sertifikası buna dayanmaz.
Usta ben İp68 var demedimki suya dayanıklılık özelliği var dedim.İpx2 de bir suya dayanıklılık seviyesi. Ben burada note 8 proyu ovmuyorum ben uretmedim bana ne.Sadece bildiğim gerçekleri söylüyorum. Su sıralar mi 10 pro gelecek alacağım. Onda hiçbir su dayanıklılık seviyesi yok mesela. Bana ne ben Xiaomi genel müdürü degilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:) yanlışlık olmuş kusura bakmayın

Düzelttim :) Bu arada. İps ekran ile amoled ekranın kıyasına girmiyorum bile.
Ips gerçekleri gösterir amoled yapay yani yapmacık gösterir. Girmeyin zaten. Amoled yanığı duymuşsunuzdur. Amoled siyahi iyi gösterir LCD beyazı. İkisininde artı eksileri var tartışılır.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Şey gibi olmuş... Dacia Duster mı, Renault Kadjar mı :D İkisi de aynı firma bünyesinde üretiliyor sonuçta. Duster'ın 1.5dci motor yorumları çok iyi, Kadjar'da 1.3 TCe motor var tu kaka o falan muhabbeti gibi muhabbet dönmüş. drunk~~

Gurkan akman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürkan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Meslek
Uzman
Konular
4
Şey gibi olmuş... Dacia Duster mı, Renault Kadjar mı :D İkisi de aynı firma bünyesinde üretiliyor sonuçta. Duster'ın 1.5dci motor yorumları çok iyi, Kadjar'da 1.3 TCe motor var tu kaka o falan muhabbeti gibi muhabbet dönmüş. drunk~~
Ya sonuçta burda para kazanan biz değiliz Xiaomi.O yüzden uzatmadim zenginin malı zuurtun çenesini yorar.

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
tabiki kayıtsız mi10 kayıtlı redmi 9s ten daha mantıklıdır. ne yaparsanız yapın garanti kapsamına girmiyor zaten tamamen aldatmaca. redmi serisi mi serisinin daha düşük donanım ve ürün kalitesi ile piyasaya sunulan modelleridir. son çıkan iki seri telefonları birbiriyle karşılaştırılmaz. mi serisi her zaman öndedir

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Usta ben İp68 var demedimki suya dayanıklılık özelliği var dedim.İpx2 de bir suya dayanıklılık seviyesi. Ben burada note 8 proyu ovmuyorum ben uretmedim bana ne.Sadece bildiğim gerçekleri söylüyorum. Su sıralar mi 10 pro gelecek alacağım. Onda hiçbir su dayanıklılık seviyesi yok mesela. Bana ne ben Xiaomi genel müdürü degilim.

Ips gerçekleri gösterir amoled yapay yani yapmacık gösterir. Girmeyin zaten. Amoled yanığı duymuşsunuzdur. Amoled siyahi iyi gösterir LCD beyazı. İkisininde artı eksileri var tartışılır.
Mevzuya girmemek için kendimi zor tuttum ama AMOLED yapay yani yapmacık gösterir kısmında artık dayanamadım.
Neye dayanarak bu yorumu yaptınız çok merak ettim doğrusu.

Gurkan akman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürkan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Meslek
Uzman
Konular
4
tabiki kayıtsız mi10 kayıtlı redmi 9s ten daha mantıklıdır. ne yaparsanız yapın garanti kapsamına girmiyor zaten tamamen aldatmaca. redmi serisi mi serisinin daha düşük donanım ve ürün kalitesi ile piyasaya sunulan modelleridir. son çıkan iki seri telefonları birbiriyle karşılaştırılmaz. mi serisi her zaman öndedir
Mi serisi her zaman önde falan değil sana göre öyle. Karşılaştırma sitelerine git note 8 pro mi 9t den her yerde üstün.

Mevzuya girmemek için kendimi zor tuttum ama AMOLED yapay yani yapmacık gösterir kısmında artık dayanamadım.
Neye dayanarak bu yorumu yaptınız çok merak ettim doğrusu.
Gerçekçi değil demek.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Mi serisi her zaman önde falan değil sana göre öyle. Karşılaştırma sitelerine git note 8 pro mi 9t den her yerde üstün.

Gerçekçi değil demek.
Mediatek işlemci hiç bir zaman Snapdragon işlemciden üstün değildir hocam. One plus Oppo Samsung bile snapdragon işlemci takıyor bir exynos diğeri ise snapdragon işlemci ile üretiliyor. Mediatek işlemci kendince iyi olabilir cihazı ısıtması bataryayı sömürmesi hiçte hoş değil ama

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41

Gerçekçi değil demek.
Note 8 pro nun mi9t den üstün olduğunu düşünen biriyle cihaz karşılaştırma konusunda tartışmam maalesef.

Gurkan akman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürkan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Meslek
Uzman
Konular
4
Note 8 pro nun mi9t den üstün olduğunu düşünen biriyle cihaz karşılaştırma konusunda tartışmam maalesef.
He he bı sen dogrusun bütün karşılaştırma siteleri yalan.

Mediatek işlemci hiç bir zaman Snapdragon işlemciden üstün değildir hocam. One plus Oppo Samsung bile snapdragon işlemci takıyor bir exynos diğeri ise snapdragon işlemci ile üretiliyor. Mediatek işlemci kendince iyi olabilir cihazı ısıtması bataryayı sömürmesi hiçte hoş değil ama
Ben delille kanıtla konuşuyorum siz kendi düşünceleri izle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt