Mi Note 10, android 11 sürümüne nasıl yükseltebilirim?suan için and10 için tüm modların çalıştığı modül çıkmadı hocam and11 de hepsi sorunsuz çalısıyor
Rom - Mi Note 10 / Pro - (MIUI 12 Android 11 - 20.12.9 EU Beta) ve( Eu Stable Android 10 ) ROM | MIUI Türkiye Forumu (miuiturkiye.net)Mi Note 10, android 11 sürümüne nasıl yükseltebilirim?
Olumlu yorum göremedim konuda. Bence şimdilik kalsınRom - Mi Note 10 / Pro - (MIUI 12 Android 11 - 20.12.9 EU Beta) ve( Eu Stable Android 10 ) ROM | MIUI Türkiye Forumu (miuiturkiye.net)
20.12.9 sürümünü yüklemen lazım hocam kurulumun anlatımı konuda mevcut.
Malesef henüz güncel bişey paylaşılmadı hocam paylaşılır ise buradan paylaşırım.Eu 11 rom son güncellemede kamera modülü çalışmıyor sanırım. Güncel bir sürümü var mı acaba çalışan.
Malesef henüz güncel bişey paylaşılmadı hocam paylaşılır ise buradan paylaşırım.
Son beta da mı çalışmıyor?
Evet üstadım. Son betada çalışmıyor. Tüm özelliklerin çalıştığı rom hangisiyse ona geçiş yapabilirim. Mi10T Pro daki kamera özelliklerinin aynısı çünkü.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eu beta Miui 12.3 sürümünde çalışıyordu hangi sürümde çalışmamaya başladı emin değilim hocam şuan ne desem yanıltırım ama.
İlk 3 android 11 güncellemesinde sorunsuz çalışıyordu yarın sabah güzel bir araştırma yaparım umarım miui 12.5 ile çalışan bir modül bulur paylaşırım .
hocam font nedir ?Mi note 10 ve pro modeli için geliştirilmiş kamera modülü.
+ Klon özelliği
+ Uzun pozlama
+ Süper ay
+ Video modunda ses ayarları
Ve bir çok yenilik içeriyor ve gayet stabil
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Modülü indirip magisk'den yükleyin işlem tamam.
android 11 de custum romlarda çalısıyor.
( eu betada sorunsuz tüm modlar çalısıyor )