- Adım
- Adem
- Cihazım
- note 9s 128 gb
- Meslek
- Muhasebe Yönetici
- Konular
- 43
Mi 10 pro için bu dosyayı nereden bulabilirim acaba ?Mi note 10 ve pro modeli için geliştirilmiş kamera modülü.
+ Klon özelliği
+ Uzun pozlama
+ Süper ay
+ Video modunda ses ayarları
Ve bir çok yenilik içeriyor ve gayet stabil
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Modülü indirip magisk'den yükleyin işlem tamam.
android 10-11 de custum romlarda çalısıyor.
( eu betada sorunsuz tüm modlar çalısıyor )
sakın kurmayın telefonu kilitliyor. uygulamayı kaldırdım ama eski kamera programıda çalışmaz oldu.
hangi cihaza ve roma kurdunuz hocam ?sakın kurmayın telefonu kilitliyor. uygulamayı kaldırdım ama eski kamera programıda çalışmaz oldu.
hocam android 11 de sorunsuz çalıştı bende, modüle güncelleme geldiğinde burdan paylaşırım suanlık malasef sadece bu mevcutMi Note 10 EU stabil son sürüm. Klon kamera çalışmadı malesef (
Android 11 de sorun varmı peki? Android 11e nasıl geçiş sağlayabilirim?hangi cihaza ve roma kurdunuz hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam android 11 de sorunsuz çalıştı bende, modüle güncelleme geldiğinde burdan paylaşırım suanlık malasef sadece bu mevcut
Rom - Mi Note 10 / Pro - (MIUI 12 Android 11 - 20.11.18 EU Beta) ve( Eu Stable Android 10 ) ROM | MIUI Türkiye Forumu (miuiturkiye.net)Android 11 de sorun varmı peki? Android 11e nasıl geçiş sağlayabilirim?
Eu 12.0.3 telefonu yeniden kurmak zorunda kaldım.Hangi rom ve sürüm bilgilerini de paylaşır mısınız.
Eu 12.0.2 sürüm Stabil' de çalışıyor sadece klon bölümünde resim çekince atıyor.