- Adım
- ozan
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 38
yeni modu MiuiCamera klasörünütwrp üzerinden file managera girin. burda system/ privapp içerisinde MiuiCamera klasörünü ne olur ne olmaz diye yedekliyoruz (modun çalışmama veya sorun çıkarma ihtimaline karşı geri eski kameraya dönebilmek için). Güvenli bi yere kopyaladıktan sonra bu klasörü silip, yeni modu MiuiCamera klasörünü buraya kopyalayın. (yani basitce eskini siliyoruz, yeni modluyu kopyalıyoruz). Sistemi yeniden başlattığımızda tamamdır. Yeni gelen özellikleri bir kereliğine indirmesi gerekiyor. Çift Video özelliği çalışmıyor diğerlerinde sorun yok.
Telegram grubundan 1.3.1 fixed diye bir versiyon indirmiştim ama aynı yöntemle yaptığımda hata vermişti. (Sıfırlama falan yapmadım, belki işe yarayabilir tekrar uğraşmak istemedim). Ben de Mimoji de çalışmamıştı. 1.3.1 versiyonunda olup bunda olmayan eksik lib dosyalarını kopyalayınca mimoji de çalıştı. Dikkat edin hepsini yeni versiyonla değiştirince olmuyor, sadece eksik olan dosyaları kopyalamak gerekiyor.
Magisk ile muhtemelen daha kolay yapılıyordur ama ben telefonda bankacılık vb uygulamalar uyarı verdiği için magisk/root kullanmak istemiyorum. Bu yöntemi buldum.
Kolay gelsin.
hocam bu nerde? nerden indireceğiz?