- Adım
- fatih
- Cihazım
- note 10
- Konular
- 7
Bizim modelin güncellemesi kesilcekmiş beta da öyle yazıyorGüncelleme:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bizim modelin güncellemesi kesilcekmiş beta da öyle yazıyorGüncelleme:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
note 10/ pro için böle bir haber görmedim kesilecek cihazlar bunlar hocam;Bizim modelin güncellemesi kesilcekmiş beta da öyle yazıyor
Cc9 var ordanote 10/ pro için böle bir haber görmedim kesilecek cihazlar bunlar hocam;
Starting from 27 November there will be no Beta ROMs for following devices: Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8.
bizim cihaz cc9 pro. cc9 Mi 9 Lite olarak geçiyor.Cc9 var orda
Android 12 mi kullanıyorsunuzaynen hocam
miui kendini bi türlü toparlayamadı
o yüzden saf android in gözünü seveyim
yaşasın pixel
özellikle android 12 müthiş ...![]()
Selam. Official olan PixelExperience mi yüklediniz? Android 12 olanı nerden bulabilirim?aynen hocam
miui kendini bi türlü toparlayamadı
o yüzden saf android in gözünü seveyim
yaşasın pixel
özellikle android 12 müthiş ...![]()
A12 değil MIUI 12. Bugün sabah kontrol ettim bu cihaz için a12 henüz AOSP olarak yayınlanmamış.Selam. Official olan PixelExperience mi yüklediniz? Android 12 olanı nerden bulabilirim?
XDA dan takip ediyorum ara ara , rom da sıkıntı yerler var hızlı şarj kamera vs oyüzden hiç kurmayı tercih etmedim. Umarım final sürümü yayınlanır da kurarımSelam. Official olan PixelExperience mi yüklediniz? Android 12 olanı nerden bulabilirim?
hocam google pixel cihazım var onu kasdetmiştimSelam. Official olan PixelExperience mi yüklediniz? Android 12 olanı nerden bulabilirim?
Tamam şimdi anlaşıldı konuhocam google pixel cihazım var onu kasdetmiştim
android 12 kararlı sürüm yayınlandı zaten pixel cihazlar için ..