Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Bundan sonra gelen güncellemeler sistemi yavaslatmaya dayali olacaktir android 9un gozunu seveyim hala mi room kullaniyorum 11.30 dakika ekran suresi aliyorum ne kasma ne donma

ramizoghlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlqar
Cihazım
Mi Note 10
Konular
33
Benim telefonda hiç bir problem yok. Gayet stabil çalışıyor her şeyi ile. Hiç bir bozulma takılma kasma falan göremedim hiç bir yerde. Bildirim alanında boş yer kalma gibi bir sorunla da karşılaşmadım asla

Mhamza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mhamza
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
3

Mhamza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mhamza
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
3
5x video çalışıyor. Uzun zamandır bakmıyordum ama gerçekten geliştirmişler kendilerini.
, ile birlikte kullanabilirsiniz kamera video gayet stabil geldi bana.

Son düzenleme:

Yusuferoglu01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF EROĞLU
Cihazım
Cc9 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Benim telefonda hiç bir problem yok. Gayet stabil çalışıyor her şeyi ile. Hiç bir bozulma takılma kasma falan göremedim hiç bir yerde. Bildirim alanında boş yer kalma gibi bir sorunla da karşılaşmadım asla
Abi sorun benim telefondan o zaman ama bilmiyorum ki diğer hiçbir romda daha böyle birşey olmamıştı çözüm ne olabilir acaba

erayelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Mi Note 10
Konular
3
Miui 12.1.3.0 Stabil sürümünden miui eu 12.5.2 ye geçtim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Bu miui 12 den de kötü. Uygulama açılışları daha yavaş. Animasyonda daha fazla takılmalar oluyor. Sanki şarj uzun gitsin diye işlemci gücü kısılmış gibi. Kameraya 1, 2 gereksiz birşeyler eklemişler klon falan yok. 2 dakika kamerayla uğraştım telefon aşırı ısınıyor. Bankacılık uygulamaarına giriş yapılmıyor hata veriyor. Bildirimler ilk aşağı çektiğinde hafif donuyor sonra geçiyor. Müzik açınca kocaman müzik bildirimi var ya hani, müziği kapatınca onun yeri bomboş kalıyor, sadece telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Temiz kurulum yaptım o kadar vaktim boşa gitti. Telefondan telefona fark etmiştir belki. Bu kadar rezalet olacağını düşünmemiştim. Hiçbir yenilik yok ayrıca kurcalamadığım yeri kalmadı. Sadece uygulama izinleri kısmına ayrıntı getirilmiş. Gerçekten tamamen zaman kaybı oldu benim için. İnşallah sadece benim telefona böyle olmuştur yoksa asla tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
Yaşadınız sorunların sadece medya oynatıcı bildirim paneli sorununu yaşadım. Onu da konu içinde anlatılan Termux uygulamasıyla çözdüm. Ne takılma, ne donma, ne ısınma, ne de bankacılık uygulamalarında açılmama hata verme gibi sorunlarla karşılaştım. Hepsi stabil ve 12 stabile göre sistemin çok daha hızlı çalıştığını, bataryanın daha az tükettiğini görüyorum.

Yusuferoglu01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF EROĞLU
Cihazım
Cc9 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Yaşadınız sorunların sadece medya oynatıcı bildirim paneli sorununu yaşadım. Onu da konu içinde anlatılan Termux uygulamasıyla çözdüm. Ne takılma, ne donma, ne ısınma, ne de bankacılık uygulamalarında açılmama hata verme gibi sorunlarla karşılaştım. Hepsi stabil ve 12 stabile göre sistemin çok daha hızlı çalıştığını, bataryanın daha az tükettiğini görüyorum.
Demek ki benim telefonda böyle yanilttiysam hakkınızı helal edin lütfen. Sıfırdan kurup deneyeceğim tekrar inşallah düzelir

kubatlifaruk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
mi note 10
Konular
3
Demek ki benim telefonda böyle yanilttiysam hakkınızı helal edin lütfen. Sıfırdan kurup deneyeceğim tekrar inşallah düzelir
Bence sonuna kadar haklısınız OneOS beta 12.6 sürümleri bana çok daha stabil geldi eu stabil 12.5.2 olmamış bence hocam. Belki benim cihazımdan kaynaklı da olabilir ama kurduğum en rezalet romlardan birisi şahsımca

Yusuferoglu01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF EROĞLU
Cihazım
Cc9 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Bence sonuna kadar haklısınız OneOS beta 12.6 sürümleri bana çok daha stabil geldi eu stabil 12.5.2 olmamış bence hocam. Belki benim cihazımdan kaynaklı da olabilir ama kurduğum en rezalet romlardan birisi şahsımca
aynen abi bir hevesle kurduk böyle oldu malesef... bugün sıfırdan deneyecegim düzelirse falan yazarım birşey öğrenirsem

Üst Alt