Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

kubatlifaruk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
mi note 10
Konular
3
son betayı kurdum ben çok beğendim açıkçası kamera ve arayüz performansı beklentimi aştı çok stabil akıcı sorunsuz rom. Ayrıca Sonunda L1 sertifikasını halletmeleri harika oldu şu L3 illettinden kurtardı bu rom beni. Detaylı inceleyemedim daha(rom yeni çıktı zaten). Gün geçtikçe yorumlarımı belirtirim.

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
son betayı kurdum ben çok beğendim açıkçası kamera ve arayüz performansı beklentimi aştı çok stabil akıcı sorunsuz rom. Ayrıca Sonunda L1 sertifikasını halletmeleri harika oldu şu L3 illettinden kurtardı bu rom beni. Detaylı inceleyemedim daha(rom yeni çıktı zaten). Gün geçtikçe yorumlarımı belirtirim.
L1 l3 nedir hocam

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
Cc 9pro benim telefon çin versiyonu yani mi note 10 un son sürüm de l1 sertifikası filan diyor deneyen varmı SD kalitesinde idi önceden netfilix

Mhamza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mhamza
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
3
yaklaşık 1 gündür kullanıyorsunuz hocam genel yorumunuz nedir merak ediyorum açıkcası gözünüze çarpan herhangi bir problem oldu mu

kubatlifaruk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
mi note 10
Konular
3
yaklaşık 1 gündür kullanıyorsunuz hocam genel yorumunuz nedir merak ediyorum açıkcası gözünüze çarpan herhangi bir problem oldu mu
Bir hata veya problemle karşılaşmadım ekran süresini beğenmedim normalde 9 saate kadar ekran süresi alırdım bu romda 7.5 aldım. L1 olması çok süper genel itibari ile güzel rom kamera odaklamama sorunu yok. Rom akıcı gayet kasma donma gibi birşey yaşamadım. Sanki OneOs bir tık daha iyi eu betadan batarya performansı ve akıcılık olarak. 3 mayıstaki Oneos'un büyük güncellemesini bekliyorum bakalım

Mhamza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mhamza
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Bir hata veya problemle karşılaşmadım ekran süresini beğenmedim normalde 9 saate kadar ekran süresi alırdım bu romda 7.5 aldım. L1 olması çok süper genel itibari ile güzel rom kamera odaklamama sorunu yok. Rom akıcı gayet kasma donma gibi birşey yaşamadım. Sanki OneOs bir tık daha iyi eu betadan batarya performansı ve akıcılık olarak. 3 mayıstaki Oneos'un büyük güncellemesini bekliyorum bakalım
teşekkürler yorumlarınız için

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
aylar sonra yine geldim, miui eu rom 12.5 STABİL henüz çıkmadı galiba? yine gidiyim gelecek ay mı geri geleyim acaba?

Üst Alt