Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
Eu romda ota üzerinden baktığınızda güncelleme göstermez. Twrp yada Orange üzerinden yapmalısınız. Orange 11 sürümünü yeniden flashlayın, sorununuz düzelecektir. Yada Orange üzerinden Twrp son sürümü flashlayın.

Ek bilgi: Eğer root işlemini orange içindeki magisk başlığı altından yapmaya çalışıyorsanız yapmıyor hata veriyor. İlk konuda anlatıldığı gibi root yapmayı deneyin.
Zaten orange yi yeni flashladim root var telefon da hangisini yaptım bilmiyorum ama aktif şuan twrp son surum çalışır umarım.

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Son beta sürümdeki sorunlar; Batarya performansı oldukça düşmüş, arka planda derin uyku modu aktif olmuyor. 1 günlük yoğun kullanım sonrası önceki sürümde sabah 9:00, akşam 21:00 arası %100 şarjdan %30 40 şarj ile kalırken bu sürüm %8 şarja geliyor, hatta kapanıyor. Bluetooth açıkken wifi hızında düşme oluyor. Önceleri bu sorun bazı cihazlarda vardı ve bir şekilde düzeltilebiliyordu ancak uğraşmaya değmez, gelecek güncelleme ile düzelebilir. Kamera odak sorunu var, önceki sürümde yakındaki nesneye hızlı odaklama yapıyorken, şimdi yakındaki bir nesneyi odaklamak için önce uzak bir bölüme odaklanmalı ve sonra yakındaki nesneyi seçmelisiniz. Yoksa ilk kamera açılışında yakın odak sorunlu. Bu sorunlar bizim elimizdeki cihazda olan sorunlar. Cihazdan cihaza farklılık gösterebilir.

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
Son beta sürümdeki sorunlar; Batarya performansı oldukça düşmüş, arka planda derin uyku modu aktif olmuyor. 1 günlük yoğun kullanım sonrası önceki sürümde sabah 9:00, akşam 21:00 arası %100 şarjdan %30 40 şarj ile kalırken bu sürüm %8 şarja geliyor, hatta kapanıyor. Bluetooth açıkken wifi hızında düşme oluyor. Önceleri bu sorun bazı cihazlarda vardı ve bir şekilde düzeltilebiliyordu ancak uğraşmaya değmez, gelecek güncelleme ile düzelebilir. Kamera odak sorunu var, önceki sürümde yakındaki nesneye hızlı odaklama yapıyorken, şimdi yakındaki bir nesneyi odaklamak için önce uzak bir bölüme odaklanmalı ve sonra yakındaki nesneyi seçmelisiniz. Yoksa ilk kamera açılışında yakın odak sorunlu. Bu sorunlar bizim elimizdeki cihazda olan sorunlar. Cihazdan cihaza farklılık gösterebilir.
ya bu telefonun 2 versiyonu var ya da bunlar yazılım yapmayı bilmiyor/bilerek bozuyorlar başka açıklaması olamaz

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
ya bu telefonun 2 versiyonu var ya da bunlar yazılım yapmayı bilmiyor/bilerek bozuyorlar başka açıklaması olamaz

CC9 yurtdışından satılan modeli yanlış hatırlamıyorsam, Note 10 ve Note 10 Pro denen global olan modeli. CC9 olan model ile aynı deniyor (8gb ram CC9) sadece adı farklıymış ancak farklılık da olabilir, kullanmadığım ve kullanan biri de olmadığı için çevremde test etme şansım olmadı. Yapılan romlar CC9 ve Note 10/ Pro modelleri için ortak üretiliyor. Bundan sebep olabilir ama bunu sanırım öğrenemeyeceksiniz :)

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
CC9 yurtdışından satılan modeli yanlış hatırlamıyorsam, Note 10 ve Note 10 Pro denen global olan modeli. CC9 olan model ile aynı deniyor (8gb ram CC9) sadece adı farklıymış ancak farklılık da olabilir, kullanmadığım ve kullanan biri de olmadığı için çevremde test etme şansım olmadı. Yapılan romlar CC9 ve Note 10/ Pro modelleri için ortak üretiliyor. Bundan sebep olabilir ama bunu sanırım öğrenemeyeceksiniz :)
mi 4c kullanırken eu rom kurunca sapıtıyordu. Kendi kendine restart atıyordu. Bu cihazda da eu rom u hiç beğenmiyorum nedense. Betası da stabili de ayrı berbat.

ramizoghlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlqar
Cihazım
Mi Note 10
Konular
33
Bir model niye 2 farklı isimle tanıtılsın ki? Çok merak ediyorum ))

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Bir model niye 2 farklı isimle tanıtılsın ki? Çok merak ediyorum ))

Yurtdışı modeli yani CC9 olan 8gb ram ile satışa sunuldu ve bildiğim kadarı ile Türkiye' ye gelmedi. Sadece ram farkı diyorlar ama bu yazılım bu donanımla uyumlu değil, bariz belli. Bu yüzdendir ki Global rom yüklediğinizde her şey sorunsuz çalışıyor. Çünkü üretici firmanın Türkiye cihazı için önerdiği rom Global olan. Bence Eu rom üreticilerine dua etmeniz gerekiyor, sadece onlar kaldı elinizdeki cihaz için halen çaba gösteren.

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular